Річна обіцянка - цяцянка нової влади, або повернення старої на помилках нової!

25 квітня 2015, 15:11
Власник сторінки
Политолог
1
208

Річна обіцянка-цяцянка нової влади змін життя в Україні на краще, може обернутися незабаром на повернення старої на помилках нової, яка ніяк не може второпати, що час швидко плине і треба щось робити!

Сьогоднішні можновладці, які ще рік тому стояли на майдані, які обіцяли рішучі зміни в державі, непопулярні реформи в галузях економіки, війська, правосуддя, боротьбу з кривдниками своїх громадян під час кривавих подій на майдані, боротьбу з корупцією, хабарництвом, яке залишилось нам у спадок від режиму ЯНУКОВИЧА - все роблять для того, аби все пішло на дно, і не треба казатити, що це блеф і нісенітниці! Цього може не помічати лише дурний, або сліпий! Лише, щоденні пусті балачки впродовж року та шкварчіння відкритого піару по ТБ про нові резонансні справи в яких немає початку та кінця! Ще чуть- чуть такої пухлинної та одіозної політики і ми можемо незабаром відчути грандіозний реванш повернення вже овітньої ПР в новому бліку "Опоблок"!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: реванш,обіцянки,годовщина Евромайдана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.