Мер Ужгороду погрожував своєму підлеглому лялькою Вуду (відео)

20 квітня 2015, 13:11
Власник сторінки
0
99

Начальник муніципальної міліції міста Ужгород сьогодні написав заяву на звільнення.

549587_651811181529655_1547592411_n
Як пояснив Сергій Гобань на своїй сторінці в Facebook, до такого вчинку його підштовхнуло небажання надалі працювати під керівництвом мера Віктора Погорєлова, якого цікавлять лише власні інтереси, а не міста (окремо Горбань згадує ситуацію з МАФами яку ми описували раніше).

Крім того начальник муніципальної міліції додав відео, на якому мер погрожує Горбаню та його сім’ї лялькою Вуду.

Виникає питання: якщо із громадським сумлінням у міського голови Ужгороду все давно зрозуміло, то чи все нормально у нього із психічним здоров’ям?


"Сьогодні зранку написав заяву на звільнення з посади начальника відділу муніципальної поліції та правопорядку. Не маю намірів працювати під керівництвом мера Погорелова, по причині відсутності в нього бажання відстоювати інтереси для міста, а також тому, що його цікавлять лише власні приватні інтереси. В це він втягує підлеглих, змушуючи ігнорувати закони ( наприклад при встановленні МАФІВ по місту без необхідних документів, без сплати до бюджету і тд ). Про такі випадки, я інформував першого заступника міського голови, навіть писав офіційу доповідну стосовно однієї із ситуацій. Тоді виїхавши на місце незаконного встановлення МАФУ біля обласної лікарні, я почув від прораба погрози звільнення на свою адресу, тому що перешкоджаю роботам які проводяться для Погорелова. Кілька днів тому, Погорелов, викликав мене до себе і почав розказувати про те, що якщо я в своїй роботі, не буду орієнтуватись на нього, в моїх близьких і в мене можуть виникнути великі проблеми зі здоров’ям Крім того, запалив в своєму кабінеті свічку та погрожував КУКЛОЮ ВУДУ та всякими іншими речами. Я розумію що це звучить дивно, я так само почувши ці дурниці спочатку не повірив своїм вухам, тому ввімкнув мобільний телефон і частину розмови записав на відео. Мені здається, що крім того, що наш мер давно не є патріотом нашого міста, у нього ще якісь очевидні проблеми в плані психічного здоров’я."

.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатье,Ужгород,Закарпатська область,Погорелов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.