В Красному Лучі триває бій між терористами

28 лютого 2015, 21:52
Власник сторінки
0
112

Місто Красний Луч Луганська область. В районі 1-го мікрорайону та податкової інспекції точиться бій із застосуванням мінометів і стрілецької зброї.

Місто Красний Луч Луганська область. В районі 1-го мікрорайону та податкової інспекції точиться бій із застосуванням мінометів і стрілецької зброї.

Збройне протистояння в місті викликано суто внутрішніми конфліктами в середовищі бойовиків. Учасниками збройного протистояння в місті можуть бути козаки місцевого отамана Косогора, з одного боку, та збройні формування МГБ ЛНР і підрозділи 4-ї бригади МО ЛНР, з іншого.

Можливий ще один варіант розвитку подій в місті.

Напередодні, джерела наближені до МГБ ЛНР, повідомляли про можливу фізичну ліквідацію командирів підрозділів т.зв. 4-ї бригади ЛНР, а саме: командира батальйону на псевдо "Камаз" та командира 6 -ї роти 2-го батальйону цієї ж бригади на псевдо "Орел". Ліквідація, як командирів так і бойовиків з цих підрозділів мала відбуватися силами як самого МГБ, так і військових підрозділів, які безпосередньо підпорядковані командиру т.зв. 4-ї бригади ЛНР на псевдо "Бізон"

"Камаз"-колишній заступник командира ГБР Бетмен.Ще за життя Бєднова створена ним ГБР Бетмен увійшла до складу 4-ї бригади МО ЛНР і склала кістяк 2-го батальйону цієї бригади.Сам Бєднов тоді отримав посаду заступника командира бригади.

Після ліквідації Бєднова 2-й батальйон очолив його заступник на псевдо "Камаз". Командир 6-ї роти 2-го батальйону на псевдо "Орел" має досвід бойових дій в Афганістані, Таджикістані та Сербії.Бійці його підрозділу брали участь у захопленні військової частини у Донецьку, боях у Карлівці,в районі Донецького аеропорту та в районі Дебальцево.

Останнім часом між командиром бригади "Бізоном", який є людиною Плотницького та польовими командирами на псевдо "Камаз" та "Орел", які очолювали залишки загону ГБР Бетмен, виник конфлікт,пов"язаний із бажанням Плотницького провести т.зв."чистки" серед керівного складу цього підрозділу.


Д.Снєгирьов 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.