Казнокрадство – завжди державна зрада

24 лютого 2015, 15:51
Власник сторінки
0
59

Розкрадання державних коштів, завдання яких – забезпечення достойного життя населення, завжди повинно розцінюватись як зрада Батьківщини.

Незважаючи на те, чи в країні панує мир, чи вона знаходиться під впливом військової агресії.

Саме так хочеться відреагувати на вчорашню тезу міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі, який у інтерв’ю заявив, що “людей, які розкрадають державні кошти, у воєнний час потрібно судити не за казнокрадство, а за зраду Батьківщини”.

У сьогоднішніх урядовців, можна сказати, увійшло у моду в якості однієї з причин економічних негараздів України називати війну. Уряду тривалий час вдавалось прикривати власну бездіяльність цією темою, і лише зараз суспільство почало уважніше приглядатись до так званих реформ, які лише погіршують ситуацію.

Саме багаторічне розкрадання державних коштів стало однією з причин всіх тих подій, які відбуваються в Україні вже більше року. Люди не змогли більше терпіти тотальне пограбування з боку влади Віктора Януковича, хоча він не був першим у цьому, а просто вивів даний процес на тотальний рівень.

Але, як виявилось, навіть після втечі Януковича система лишилась, розкрадання грошей українців продовжується. Саме розкрадання і грабунок, бо “корупція” – надто вишуканий термін, щоб ним називати те, що відбувається в Україні. Грабувати під час війни тих, чиє життя залежить від тебе – це навіть не державна зрада, це злочин проти людства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.