Росія – агресор! Самозвані республіки – терористи!

11 лютого 2015, 11:31
Власник сторінки
Народний депутат України
2
142

Визнати Російську Федерацію агресором, а так звані «ДНР» та «ЛНР» – терористичними організаціями.Таке рішення прийняли уже депутати багатьох місцевих рад.

Тепер черга за депутатами Вінницької районної ради.

Раніше, схоже рішення прийняла і сесія Вінницької обласної ради. Текст звернення передадуть Верховній Раді.

12 лютого має відбутися й сесія Вінницької районної ради. На ній мають розглядатися питання про зміни до бюджету району та «Про підтримку Постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року №129-VIII «Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором».

Думаю, що депутати Вінницької районної ради мають прийняти це історичне рішення, щоб продемонструвати: громада Вінницького району такої ж думки про події на Сході держави, як і переважна більшість громад в Україні.

Депутати Вінницької районної ради мають показати, що наша справа переможе. Ми впевнені, що визнання Росії країною-агресором допоможе Україні добитися визнання її країною-агресором на міжнародному рівні.

Це  наша відповідь не лише українському суспільству, а й нашим зарубіжним партнерам, які дуже часто закидають нам, що  ми просимо від них визнати Росію агресором, а самі – не визнаємо!

І цю відповідь повинні озвучити всі місцеві ради. Проте погано, що у деяких міських радах, не змогли з першого разу прийняти це рішення. Але там вже почали виправляти цю помилку, і є надія, що всі місцеві органи влади скажуть: «Росія – агресор», «ДНР» і «ЛНР» - терористи!».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Винница,Росія,терористи,війна,агресія,Ткачук,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.