Народжений повзати - літати не зможе.

09 лютого 2015, 10:51
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
99

Ви ж депутати! Дайте Яремі повноваження Вишинського, Полтораку - Жукова, і вони пересажають не тільки корупціонерів, а й депутатів-демагогів та перестріляють половину офіцерів.

В недавньому інтерв’ю третій Президент Віктор Ющенко сказав: "У Путіна немає більшого дестабілізуючого фактора, політичного, я маю на увазі, в Україні, ніж Тимошенко. Якщо Тимошенко дочекається, коли Петро Олексійович Порошенко перший раз спіткнеться об поріг, ви побачите місію Тимошенко".

Мене насторожили пафосні слова Юрія Луценка, що «ми з Юлею разом» (бо вони вже були разом!), сказані у Верховній Раді, що я почув в перегляді вечірніх теленовин.  Йшлося про процедуру  призначення керівника Антикорупційного бюро,  щоб остаточний вибір з 3-х претендентів, обраних незалежною комісією,  доручити не парламенту, а Президенту. З нього й спитаємо!!!  

Й коню зрозуміло, що за півроку Антимонопольне бюро не зможе по-повній проявити свою діяльність, як і Генпрокурор, як і Голова нацбанку, як і Міністр оборони, яких вже сьогодні демагоги, пустослови й провокатори вимагають  відсторонити, замінити (начальника Генштабу, навіть, - розстріляти), щоб і надалі розпочаті резонансні кримінальні справи не були розкриті, щоб численими  комерційними банками керували шахраї, щоб корумповані генерали  все більш деградували та розкрадали військове майно, землю, нерухомість, щоб..

Ви ж депутати! Дайте Яремі повноваження Вишинського,  Полтораку - Жукова, і вони пересажають не тільки корупціонерів, а й депутатів-демагогів та перестріляють половину офіцерів. Якщо ти проліз по партійним спискам в депутати, це ще не значить, що у всьому петраєш. Ми ж будуємо правову державу, а не радянщину, де слідчий прокуратури був Все, а суддя, тим паче адвокат, - Ніщо. Бути слідчими прокуратури не захотіли, прилаштувалися в парламенті. За пять років не видадуть ні одного дієздатного закону, а від Генпрокурора вимагають миттєвого реагування. Язиком молоти – не буряки полоти!

Депутатська корумпована рать хіба не знає, що бурса «підрахуя» Ківалова не здатна випустити чесного юриста? Що університетів наплодили не менше, ніж злодійських комерційних банків? (Перші – видурюють в батьків останні гривні, штампуючи «митрофанушек», непридатних до потрібної суспільству людської праці, другі – прилаштовують узаконених шахраїв). Хіба не знають,  що суддя не накаже бандита, бо той через адвоката передав  «правосуддю» одкупного, чого не може дати слідчий Генпрокуратури?

Я не почитатель Яреми. Знаю, що корумпований, поскільки був у «Батьківщині». Повністю згоден із словами Порошенка, що серед українських прокурорів чесного не знайти – система не допустить. Чому так – говоримо вже 24 роки, а дій ніяких, бо риба портиться з голови, а голова – це Верховна Рада, яку ми ніби обираємо по антинародним виборчим законам. Вчора почув від депутата-демагога, що народ повинен обирати Генпрокурора, кандидатуру якого демагоги й запропонують. Я згоден! Тільки навіщо тоді ми обираємо 450 депутатів до Верховної Ради, а разом з помічниками – це понад 5 тисяч трутнів, яких потрібно нам годувати? «Плідні» закони може написати Генеральний юрист, обраний народом, погодити - Верховний суддя, обраний народом, здійснити вирок - Верховний палач, обраний народом,...

Як може поступити через півроку Тимошенко – передбачив Ющенко. А чи не поведеться Луценко на ланцюгу в Тимошенко, як свого часу повівся голова секретаріату Президента Олександр Зінченко (соратник Медведчука), який невдовзі після  двохгодинної бесіди Тимошенко з Путіним (19 березня 2005) розгледів» корупцію в оточенні Президента? Через чотири місяці зухвало-брехливої атаки всіх проросійських ЗМІ на «президентське оточення», Тимощенко вночі збирає в Конча–Заспі таємну «чорну раду» з намаганням відсторонення Президента від влади. Деякі учасники тої ради-зради (Турчинов, Томенко) й нині займають керівні  крісла у владних структурах. А тут знову буде нагода!  Не привладних нині  Піскуна, Бродського, Гриценка можуть замінити Ярема, Пашинський, Соболєв,.. Головне, що підтримка Путіним буде забезпечена!

Скажете - «так є коаоліція!».  Після Майдану-2004 теж була коаліція «Сила народу». Та всі  вище названі мною політики працювали на її розкол, похоронили здобутки Майдану, зрадили обраного народом Президента-українця, не осудили ганебну для України газову угоду Путіна-Тимошенко, ще й назбирали до «БЮТ» політичних покидьків, яких у 2010 назвали «тушками», бо вони стадно продалися Партії регіонів, чим  допомогли наділити Януковича необмеженою владою.  Скориставшись подіями на Євромайдані, більшість з них переформувались, перефарбувались, пристосувались, самообрались. Можливо, хтось помудрів, чи протрезвів, чи повірив у силу  Майдану, чи зневірився у «старшому братові», розгледівши звірине нутро Путіна.

Та я не вірю в щирість і порядність ні одного політика, які будь-коли входили в БЮТ чи  «Батьківщину», куди можно було потрапити тільки по корупційним схемам, як і всім депутатам, які протирали крісла за минулих каденцій та знову заповзли в Раду. І не за те, що вони теж корупціонери, демагоги, лобісти, а за те, що ніхто з них не визнав, що своїми діями чи бездіяльністю, на протязі років, дозволяли грабувати державу та методично наближали розкол країни і анексію Криму. Ще й за те, що кров «Небесної сотні» та всіж загиблих на Донбасі  частково й на їхній совісті. Та ніхто не покаявся!.

До речі. А чому вони на протязі років не боролися з «бандитською владою», як Герої Небесної Сотні? Відповідь у Максима Горького: «Рожденный ползать – летать не сможет».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.