В ЧЕРГОВИЙ РАЗ РОСІЯ бреше ПРО УКРАЇНУ

29 січня 2015, 09:17
Власник сторінки
Юрист
0
76

Брехня пропаганди Россії

Всі прекрасно знають про те, що Росія і її ЗМІ нахабно брешуть в надання інформації громадськості. Але, якщо раніше тенденція такого обману, хоч якось вписувалася в поняття формальної логіки, то на сьогоднішній день машина пропаганди «братнього народу» дійшла до такого абсурду, що навіть представники Держдуми публічно оголошують повну маячню. Дана позиція аргументується останньою заявою народного депутата Держдуми РФ Леонід Слуцький про те, що обстріл мирних жителів в місті Маріуполь вівся з боку позицій українських військовослужбовців.

Крім того, народний депутат на підтвердження своїх слів примудрився послатися на офіційний звіт ОБСЄ. Однак є два незаперечні факти того, що це відверта брехня і лише малорозвинена людина, без мислення і логіки, може в таке істинно повірити. Так як не потрібно бути великим стратегом у військовій справі, що б викрити обман Росії. Раніше вже писалося про те, що Маріуполь у зв'язку з можливими бойовими діями і настанням «ДНР» готується до тотальної оборони. Отже, військовим «розбивати» свої ж позиції не має сенсу, так як це суттєво знижує боєздатність української армії.

Крім того, якщо не полінуватися і знайти офіційний сайт ОБСЄ, де опубліковані в електронному вигляді всі звіти її членів і фахівців, то можна достовірно переконається про те, що у звіті сказано наступне, - «фахівці ОБСЄ здійснили аналіз воронок, внаслідок попередньої оцінки, можна стверджувати, що удари були нанесені системами залпового вогню під назвою «Ураган» та «Град».

Згідно висновку звіту попадання снарядів, ракета системи «Град» була випущена з боку позицій ДНР, що знаходяться в селі «Октябрь». Також, встановлено, що снаряди системи "Ураган" були випущені з позицій «ДНР», що знаходяться в селі Зайченко».

Виходячи з вищесказаного, можна прийти до висновку, що у російського президента не вистачає сміливості не тільки на те, що б зізнатися, що його війська гинуть і тероризують схід нашої країни, але й те, що російські найманці разом з депутатами ведуть війну з Україною, шляхом обману, брехні, брехні і підлості, що порушує всі можливі норми моралі і закони війни.

Матеріал підготовлений на основі статті - В очередной раз Россия врёт об Украине.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: депутаты,Россия-Украина,брехня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.