Не Рада, а посьміховисько.

19 січня 2015, 11:47
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
77

Невихованість обранців зашкалила. Особливо це проявилося в поставлених депутатами запитаннях до Гонтарєвої. Всі запитання були край непрофесійні та провокативні.

   16 січня дивився виступ Голови Нацбанку у Верховній Раді. Я за минулі роки звик до нікчемності значної частини «народних» обранців. На цей раз переконався, що нічого не змінилося на краще. Депутати запросили Гонтарєву звітувати, та ніхто її не слухав, майже всі бігали по сесійній залі, сперечались, висловлюючи цим неповагу до Голови нацбанку, до жінки, до Верховної Ради, до глядачів.

    Невихованість обранців зашкалила. Особливо це проявилося в  поставлених депутатами запитаннях до Гонтарєвої. Всі запитання були край непрофесійні та провокативні. Підтвердилось, що запитальники  не тільки не чули доповідь Голови Нацбанку, а й самі не розуміють, про що запитують. Як завжди, по зухвалості й невихованості першість отримав би нардеп Ляшко.

    Звернув увагу на невміння другого помічника спікера вести сесію. Доповідь Гонтарєвої та її відповіді на запитання  скомкала непотрібними відключеннями мікрофона та включеннями на 10-20 секунд, ніби свідомо намагалася вивести доповідача з рівноваги. Частково це їй вдалося.

    До речі. Навіщо було професійну людину запрошувати звітувати перед професійним балаганом?  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.