Яка влада більш злодійська.

12 січня 2015, 15:42
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
143

Наступна революція може відбутися під пролетарськими гаслами: «Грабуй награбоване!», «Бий корупціонерів - рятуй Україну!» Чим це може для вас закінчитися – читайте «Гайдамаки» Тараса Шевченка та....

 Після парламентських виборів-2006 на протязі 8-и років нами почергово керували дві влади – бандитська й «небандитська».  Бандитська – це регіонало-комуністична, а «небандитська» – це бютівсько-білосердечна.  Бандитська за два входи у владу  керувала понад 5 років, а «небандитська» – понад три.  Яка влада більше обікрала державу –  повинні вияснити правоохоронні органи (які ніколи цього не зроблять, бо самі учасники процесу розкрадання), - можливо й бандитська, та тільки тому, що трималась у  владі на 2 роки більше.

Та яка влада і на скільки більше обікрала мене, я можу порахувати без арифмометра.  У 2007 році долар коштував 5 гривень. За 2008-9 рік білосердечні обікрали мене на 60% - на стільки знецінилася гривня. Це означає, що  майже на стільки виросли ціни на товари і послуги, які не компенсувалися  мізерними надбавками.  У 2010 – 2013 роках бандитська влада тримала долар на рівні 8 гривень. За останній рік, скориставшись Майданом,  до влади прийшли бувші білосердечні, які знецінили гривню вдвічі. Виходить - на стільки  ж  обікрали мене  за один рік, шо майже вдвічі більше, ніж  за два роки під час першого їхнього пришестя у вдладу...  Навіть якщо зробити скидку на війну ( проаналізував – це близько 50%), то мене за останній рік обікрали не менше, ніж за 2008-9 роки.

    Які б  висновки не  зробили прокурори, судді, та мене вже ніхто не переконає в тому, що за останні вісім  років  Україною керували не злодійські  влади.  Різниця – бандитська обкрадала  нас більш професійно (надра, землю, нерухомість, казну, транші МВФ),  а «небандитська» - цинічно і зухвало.  Перший  результат цієї зухвалості – в 2010 році ми не завадили  бандитам  з усіх партій безперешкодно поєдналися в корумповану зграю та в неконституційний спосіб віддали повноту влади донецькому Пахану. Допаханився!

Помайданний Уряд показав свою непрофесійність сповна – гривня за рік знецінилася вдвічі, спритні банкіри розікрали наші вклади, ціни до кінця року зросли по гіперболі..

Новий парламент призначив коаліційний Уряд. Виходячи з моїх висновків про черговість в керівництві, новий Уряд, мабуть, обкрадатиме нас професійно (по-азаровські), втримуючи гривню стабільною, бо знає, що в мене вже вкрасти нічого, а в держави дещо залишилось. Надії на парламент ніякої, бо верховодитимуть в ньому бувалі маніпулятори.

Нова влада не крастиме тоді, якщо громадськість не дасть цього зробити, якщо суспільство  зможе відібрати принципових фахівців в Антикорупційне бюро; якщо звільнимо нечесних та корумпованих суддів, прокурорів, митників, податківців; якщо дамо по рукам  взяточникам юридичних та правоохоронних академій; якщо оберемо достойних  депутатів і мерів на місцевих виборах, якщо... Стільки перепон, що не віриться в суттєві зміни...  

    Тому моя порада корумпованій «еліті», яка безпардонно обкрадає державу і народ на протязі 23 років. Схаменіться! Ви за останні десять років стали настільки «професійними», що й надалі зможете безкарно обманювати, маніпулювати, грабувати. Та пам’ятайте, що українці надто революційні. Три революції – «Україна без Кучми», Помаранчева, Гідності – це достатньо для того, щоб народ остаточно зневірився  в «еліті». Якщо й після останніх  виборів та перетрубацій в Уряді народ  відчує, що керівна «еліта» корумпована, словоблудна, корислива, то  наступна революція  може відбутися під пролетарськими гаслами: «Грабуй награбоване!» та «Бий корупціонерів - рятуй Україну!» Чим це може для вас закінчитися – читайте «Гайдамаки» Тараса Шевченка та «Окаянні дні» Івана Буніна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.