Путін буде задоволений вдалим початком року.

04 січня 2015, 13:56
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
200

Справа зроблена. Все інше довершать російські телекілери, яким цей факт так потрібний напередодні зустрічей політиків по врегулюванню протистояння в Донбасі. Та осбливо – в Астані

  Все по  плану: «Інтер» в новорічну ніч показує Кобзона,  блогери  й «громадскість» обурені, Турчинов в беззаперечній формі вимагає лишити телеканал ліцензії,  на офіс «Інтера» нападає близько 20 чоловік в масках. Провокатори закидали офіс цеглою і камінням, розбили скло вхідної зони на першому поверсі. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст 296 КК України (хуліганство). Також в Шевченківське РУ столичної міліції було доставлено декількох учасників. Після того, як громадяни надали пояснення з приводу подій, що відбулися, аваковці їх  відпустили. Справа зроблена. Все інше довершать російські телекілери, яким цей факт так потрібний для зомбування росіян та світової громадськості напередодні зустрічей політиків по врегулюванню протистояння в Донбасі. Та особливо - напередодні перемовин в Астані.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.