Донецьку журналістку «виживають» з редакції через новину про Ощадбанк.

28 грудня 2014, 12:28
Власник сторінки
0
93

Після виходу цієї новини Ощадбанк заявив про перевод своїх філій з Донецька і Луганська в Сєвєродонецьк і Краматорськ, контрольовані українськими силовиками. Про це говориться в офіційному повідомленні кредитної установи.

Донецька журналістка Олена Колгушева повідомила про те, що її «виживають»  з редакції через новину про Ощадбанк. 


6 листопада на стрічці УНІАН вийшла інформація Колгушевої про те, що  терористи в Донецьку відправляють гроші через «Ощадбанк» в Росію, причому  йшлося про дуже великі суми. Свідками пересилки грошей було відразу багато  людей (терористи не спромоглися навіть вивести відвідувачів з відділення  банку по вул. Гринкевича, 6, звідки пересилали готівку). Наступного дня на  сайті вийшла новина із спростуванням від «Ощадбанку», а журналістка 

отримала повідомлення, що шеф-редактор УНІАН Михайло Ганницький хоче, щоб  вона написала заяву про звільнення, і дав усне розпорядження не  публікувати новини, що присилалися Колгушевою, причому всі її листи  ігноруються. 


«У Донбасі ні для кого не секрет, що саме «Ощадбанк» – єдиний працюючий  банк в регіоні і що саме через його відділення у тому числі і сепаратисти  проводять фінансові операції. Новини про це спливають майже щодня. Навіть  на сайті ДНР повідомлялося, що в Донецьку відкриті 109 відділень цього  банку і що саме ними треба користуватися. Розумію, що на агентство  попросту було зроблено тиск з боку банку, а крайньою виявилася я. Так  вирішило керівництво УНІАН в особі шеф-редактора Ганницкого. Тобто, і 

сьогодні все сталося в кращих традиціях режиму Януковича», – пише  журналістка. 


Я неодноразово говорив, що політика, яку проводить президент України, все  більше і більше нагадує політику національної зради. На очах у всіх  українців держава втрачає великий промисловий регіон, в якому живуть такі самі українці, як і в Києві чи на Волині. На мітинги в підтримку «народних  республік» не виходило навіть одного відсотку населення нині окупованих територій, масовість створювали регіональні боси (ПР і КПУ) за рахунок  підвозу маргіналів з сусідньої Белгородської області. Коли купка озброєних 

злочинців захоплювала адмінбудівлі в містах, ніхто з можновладців не взяв  на себе сміливість вибити терористів одним ударом. В результаті маємо  зруйновані міста, сотні загиблих і тисячі поранених українських військових  і мирних жителів, повну руйнацію інфраструктури, голодні смерті. 


В цей же час справжні злочинці – представники Партії регіонів и 

«Опозиційного блоку» – святкують підсумки виборів в отелі 

«Інтерконтиненталь». Серед святкуючих – Борис Колесников, Олександр  Вілкул, Вадим Новинський, Нестор Шуфрич, Микола Левченко, Олександр  Єфремов. У них немає проблем. А журналістка, яка викрила оборудки  "Ощадбанку», тепер позбавлена засобів до існування. 


До речі, після виходу цієї новини Ощадбанк заявив про перевод своїх філій  з Донецька і Луганська в Сєвєродонецьк і Краматорськ, контрольовані українськими силовиками. Про це говориться в офіційному повідомленні  кредитної установи. «До 1 грудня Донецьке обласне управління Ощадбанку  почне роботу в Краматорську на вулиці Рози Люксембург, 54, Луганське  обласне управління Ощадбанку – в Сєвєродонецьку на проспекті  Гвардійському, 40-а», – говориться в повідомленні. 

Д.Снєгирьов 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.