Хто і навіщо утримує Донецький аеропорт.

16 грудня 2014, 17:23
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
123

Росіяни вірять пропагнді, що донецький аеропорт українці утримують для того, щоб з території летовища вести прицільний вогонь з різних видів зброї по густонаселеному жилому сектору Донецька.

 Днями розмовляв з мешканцями Новоросійська та Москви. Незадоволені, що ціни на продовольчі товари в Росії різко зростають. Винуватці - в першу чергу українська влада, яка не бажає змиритися з волею кримчан приєднатися до Росії, для якої Крим є св’ятинею, та вічний ворог США, який потурає бандерівській владі, бо домовлявся про розміщення ракет НАТО на полуострові.

Переконані, що російський гумконвой возить тільки продукти для мешканців ДНР та ЛНР, що грузи всіх автівок гумконвою перевіряються українськими митниками та представниками Червоного Хреста, тож снарядів в них не може бути.

Ще пояснили, що донецький аеропорт українці утримують для того, щоб з території летовища вести прицільний вогонь з різних видів зброї по густонаселеному жилому сектору Донецька. Упевнені, що ополченці та російські добровольці по мирним мешканцям стріляти не можуть, бо гуманні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.