Річниця Євромайдану та Революції Гідності

25 листопада 2014, 12:06
Власник сторінки
0
63

21 Листопад 2013, нас змінив

Це було 21 листопада 2013 року, коли в четвер обурені українці завдяки соціальних мереж, зібралися на Майдані Незалежності. Причиною цього- було рішення прийняте урядом, яке призупинило процес підготовки до складання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Нікому навіть не могло ввійти в голову, що все так обернеться, що на день сьогоднішній, така буде ситуація в Україні і напруга на міжнародній політичній арені.

Світ був здивований, як Україна та її народ відстоюють свої цінності, свої та своїх дітей права, свою правду не зважаючи на морози; на сніг; на дим який не давав дихати; на воду яку випускали з водометів і проникала до костей; на пулі які вбили наших героїв і разом з Ними, частинку кожного з нас; на знущання того підрозділу яке ім’я противно мені тут писати, українці стояли далі і я знаю, що вони би і сьогодні це зробили, адже тому що в нас, віра в краще майбутнє була, є і буде. Ми народ, який пережив немало, тому сьогодні ми такі сильні і ніщо нас не зупинить, ні януковичі, ні путіни, ніхто. Доки буде надія, віра, правда а ось це- найважче, будуть можливі модифікації в сумовитій історії нашої країни. 

Як лунало на Майдані, Україна непереможна. Нас вбивали геноцидом, в нас стріляли, в нас забирали те, за що боролися наші предки і ми не здамося, ми йдем вперед, ми йдем до перемоги. Україна починається з кожного з нас, тому ми маєм бути гордістю для нашої історії, ми маєм право жити і будувати вільну країну, ми не раби.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,українська мова,Народний Рух України,Вставай, Україно,Україна,українці,українська революція,листопад,Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.