Папєрєднікі – сволочні, та наступники – cволочніші.

13 листопада 2014, 12:11
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
1
116

Якщо і нова влада не здатна..., то навіщо Кабмін нагадив в душу учасникам і дітям війни недолугою постановою? Своїм тяжким, безвідпочивальним життям вони такої неповаги не заслужили.

Розібрався. Водо-теплопостачальна мафія нав’язала беззахисним громадянам місячну норму водопостачання – 11,8 куб.м. холодної та 3,6 куб.м. гарячої на одну людину. Це при тому, що кожна сім’я з тих будинків, в квартирах яких установлені лічильники, витрачає в середньому не більше 2,5 куб.м. води на одного мешканця (1,5 - холодної та 1,0 - гарячої). Порахував – мафія роками обкрадає беззахисне населення, збільшивши норму споживання в 5-6 разів! Тому й зрозуміло, звідки в керіництва постачальників комунальних послуг гроші на будівництво котеджів-хоромів в обласному центрі та за його межами, на відпочинок на світових курортах, на подарунки вищесидячим та на хабарі право-потрібним. Це все робилося при папєрєдніках.

Після Євромайдану владу окупували наступники. Із липня підняли ціни на комунальні послуги – люди проковтнули. Учасникам війни і дітям війни згідно із Законом продовжили нараховування пільг, не переглянувши зухвалу «норму» постачання. Та з жовтня «наш» Уряд переплюнув папєрєдніків – злодійську норму постачання не переглянув, зате постановою Кабміну суттєво зменшив норму, на яку нараховуються пільги - 4 куб.м. холодної води та 1,6 – гарячої на одногожильця. Це означає, що пільги учасникам війни та дітям війни зменшилися в три рази. Маразм та ще й тупий. Мафія стягує з жильця гроші за невикористовувані 15,4 куб.м., а виділяє пільги на 5,6.

Проаналізував, скільки залишилося в живих учасників і дітей війни. Може кілька тисяч. Та з кожним роком меншає в рази. Якщо і нова влада не здатна установити в їхніх квартирах лічильники за зухвало вкрадені злодійськими нормами гроші (водопостачальна мафія не зацікавлена в цьому), то навіщо Кабмін нагадив в душу учасникам і дітям війни недолугою постановою? Своїм тяжким, безвідпочивальним життям вони такої неповаги не заслужили.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.