Зустріч з Ярославом Федорчуком ,в Інституті Журналістики

29 жовтня 2014, 12:46
Власник сторінки
Студентка Інституту Журналістики КНУ ім. Тараса Шевченко
0
46
Зустріч з Ярославом Федорчуком ,в Інституті Журналістики
Ярослав Федорчук

"Разом ми єдині"

В субботу , 4 жовтня , Інститут Журналістики КНУ ім . Тараса Шевченко відвідав відомий політик , громадський діяч, народний депутат України IV–VII скликань, один із засновників ВО «Батьківщина», заступник голови партії з організаційної роботи, член Політичної ради партії та її Президії, почесний доктор Луцького Національного Технічного Університету, Ярослав Федорчук . Трудову діяльність розпочав робітником. Працював мотористом, слюсарем, виконробом, головним механіком, головним інженером на нафтопромислах Івано-Франківщини. Був першим секретарем обкому ЛКСМУ, у 1972–1983 роках — першим секретарем Долинського райкому компартії, 1983–1990 роки — першим секретарем Івано-Франківського міському КПУ. З лютого 1993 — завідувач відділу з питань кооперованого постачання та ринку продукції виробничо-технічного призначення, жовтень 1995 — липень 1996 — завідувач відділу з питань кооперації Кабінету Міністрів України. 1999–2002 — керівник секретаріату фракції «Батьківщина», 2002–2005 — керівник секретаріату БЮТ. Один із засновників партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина. Був одним із стратегів і організаторів партійного будівництва, структурування партії, основ організаційної роботи партійних організацій по всій вертикалі, виконання всіх організаційних рішень і програм партії. З 2005 р. народний депутат України IV–VII скликань. У Верховній Раді VII скликання очолює підкомітет у справах релігій Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Він поділився зі студентами своїм безцінним життєвим досвідом , розповів про минулі й сучасні проблеми нашої країні й висловив свою точку зору на шляхи іх вирішення . 



Безперечно , величезним плюсом зустрічі стало те ,що студенти могли поставити запитання напряму Ярославу Петровичу . Нам було дуже приємно що він вирішив відвідати саме наш учбовий заклад . Атмосфера лекції мала невимушений , дружній характер , тому й спілкування видалось дуже відвертим. Також ми всі разом подивились фільм 'Боротись до загину ' , який нагадав нам про те що на долю нашої держави вже не вперше випадає тяжка доля , але єдність і і братерство , сила духу - це те що нас єднає і ніколи не дасть зламатися . І можливо ми не найкраще розвинена країна в пититаннях економіки чи технологій , але все ж таки в нас є величезна перевага, наш народ пам'ятає і шанує свої традиції і готовий до нових звершень . . Події Майдану 2014 вкотре це довели . Ще ми маємо безліч талановитої і працьовиті молоді , тому вирішення нашого політичного положення і підняття економіки це лише питання часу Ярослав Федорович розповів нам про свою життя , про свої злети та падіння і як простий хлопчик з села став відомим політиком , який щодня намагається змінити життя людей на краще . І хоча політиков багато й більшість з них не мають світлих намірів , а навпаки ховають у своїх шафах цілу купу скелетів ,




 Поспілкувавшись з Ярославом Петровичем , можна зрозуміти , що він - наша людина ! Студентам Інституту Журналістики було дуже приємно , що вони мали змогу не тільки задати гостю запитання особисто , а й те що він з повагою вислухав думки простих , ще зовсім юних майбутніх журналістів . Так як зустріч мала дуже дружню , легку атмосферу , наші студенти як справжні патріоти вирішили зачитати вірш відомого українського Поєта ,Віктора Баранова 'до українців ' . Цей вірш взяв за душу майже кожного із присутніх і навіть Ярослава Петровича . Мені було особливо приємно , адже Ініціаторами цієі ідеї стали мої одногрупники , митці з кафедри 'кіно ,-телемистецтво ' . Вивчати історію неймовірно цікаво й корисно і це повинна робити кожна людина , яка поважає себе і тим паче ті люди , які збираються нести свої думки у маси , тому для журналістів це особливо важливо .А спілкування з відомими людьми , розширення свого кругозору це є незамінним пунктом у житті кожного студента , який хоча стати не тільки професіоналом своєї справи , а й просто гідним журналістом ,якого будуть поважати інші .


 Мені дуже сподобався формат зустрічі , теми які були обрані для спілкування на лекції і звичайно хотілось би щоб такі зустрічі відбувалися якомога частіше і ми завжди будемо раді бачити у нашому Університеті такого поважного гостя як Ярослав Петрович .


Неодмінно , проведення таких пар є невід'ємною частиною життя Інститута Журналістики , адже для того щоб творити щасливе майбутнє нашої держави , ми повинні досконало знати і пам'ятати іі минуле. Ярослав Федорович розповів нам про свою життя , про свої злети та падіння і як простий хлопчик з села став відомим політиком , який щодня намагається змінити життя людей на краще . І хоча політиков багато й більшість з них не мають світлих намірів , а навпаки ховають у своїх шафах цілу купу скелетів , поспілкувавшись з Ярославом Петровичем , можна зрозуміти , що він - наша людина ! Студентам Інституту Журналістики було дуже приємно , що вони мали змогу не тільки задати гостю запитання особисто , а й те що він з повагою вислухав думки простих , ще зовсім юних майбутніх журналістів . Так як зустріч мала дуже дружню , легку атмосферу , наші студенти як справжні патріоти вирішили зачитати вірш відомого українського Поєта ,Вікторова Баранова 'до українців ' . Цей вірш взяв за душу майже кожного із присутніх і навіть Ярослава Петровича .


Мені було особливо приємно , адже Ініціаторами цієі ідеї стали мої одногрупники , митці з кафедри 'кіно ,-телемистецтво ' . Вивчати історію неймовірно цікаво й корисно і це повинна робити кожна людина , яка поважає себе і тим паче ті люди , які збираються нести свої думки у маси , тому для журналістів це особливо важливо .А спілкування з відомими людьми , розширення свого кругозору це є незамінним пунктом у житті кожного студента , який хоча стати не тільки професіоналом своєї справи , а й просто гідним журналістом ,якого будуть поважати інші .Мені дуже сподобався формат зустрічі , теми які були обрані для спілкування на лекції і звичайно хотілось би щоб такі зустрічі відбувалися якомога частіше і ми завжди будемо раді бачити у нашому Університеті такого поважного гостя як Ярослав Петрович .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КНУ им. Шевченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.