Вінницький люстратор Якубчик – агент ФСБ

28 жовтня 2014, 09:33
Власник сторінки
0
200

Люстрація, зміна влади, очищення, нові обличчя – все це повна маячня. Нічого насправді не змінюється. Старі чиновники залишаються на своїх місцях, а хто не може просунутися на посади стає люстратором,

Люстрація, зміна влади, очищення, нові обличчя – все це повна маячня. Нічого насправді не змінюється. Старі чиновники залишаються на своїх місцях, а хто не може просунутися на посади стає люстратором, який нібито має прибрати колишній олігархічний режим і бути «санітаром лісу». Багато з таких старих вовків стали членами чи керівниками громадських організацій, яких після Революції Гідності виникло чимало. Як виявилося в Україні є безліч тих, кому не соромно спекулювати майданівськими вбивствами і кров’ю.  Якубчик Василь Цесович - голова організації «Народна самооборона імені героїв Майдану», насправді до таких героїв не належить, і кривавої зими на головній українській площі його  не бачили. Але під такою гучною назвою можна зараз провернути безліч «благих» справ. Тим  паче, що Якубчик вміє це робити. На те він мав довгі роки тренування на державних посадах. Спочатку працюючи головою Барської РДА, а також відповідаючи за оподаткування горілки та цигарок у Вінницькій області. У вузьких колах він був знаним хабарником, допомагав вирішувати справи на великі суми. А зараз пан Василь не може потрапити на ті ж самі посади. Що залишається робити – підлизуватися до нових керівників.

Вінницю у своїх руках міцно тримає Борисович. А тих чиновників, які не хочуть йому підкорюватися, екс-мер карає. Організовує провокації, змішує їх з багнюкою, придумуючи шоу, підводить під люстрацію. Когось за діло, а когось, під «шумок» за те, що не беруть участі у брудних схемах. Якубчик, за завданням Гройсмана, став у Вінниці знаним люстратором. Все він про всіх знає, хто які справи крутив, хто кому платив, скільки вдалося нажити непосильною працею. Але у самого рильце далеко не в пушку. Деякі люди з його оточення кажуть, що раніше він мав зв’язки з КДБ, а зараз працює на російських ФСБшників. Більше того, переважна кількість провокацій, які організовують в місті – це його рук справа.

То про яку люстрацію може йти мова?  Її проводять трохи підзабуті чиновники, які вміють брати хабарі, які сплять і бачать, щоб знову набивати кишені. Більше того, роблять це за завданнями  керівників вищого рівня, які не можуть впустити своє на нагрітих місцях.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ФСБ,Володимир Гройсман
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.