День вчителя в Українському гуманітарному ліцеї

09 жовтня 2014, 19:43
Власник сторінки
0
182
День вчителя в Українському гуманітарному ліцеї

Зайшов привітати рідний Український гуманітарний ліцей з днем вчителя!

	
	Вже не один рік промайнув з дня закінчення ліцею. Час постійно  буде віддаляти нас, але є дещо, що залишеться з нами назавжди. Це вічна шана за набуті знання та мудрі поради рідних вчителів, це щира дяка за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу наставників, це добра пам'ять про благородну любов та турботу до учнів. Кожен раз, коли я заходжу до ліцею, я відчуваю себе наче вдома! Рідне подвір'я. Буфет. Спортивний майданчик, де малими гасали у футбол. Східці, на яких сиділи на перервах. Усміхнені обличчя таких рідних та милих сердцю людей! 
	
	Я довго думав, який подарунок зробити до свята. Подарунок, який міг би принести практичну цінність як для вчителів, так і для учнів ліцею. Подарунок, який би слугував настільною книгою для майбутніх поколінь законотворців. І зрештою вибір було зроблено. Ним стала - Енциклопедія Українського Парламентаризму, книжка яка є плідною працею видатних українських дослідників у сфері державотворення. Якби наші сьогоднішні керманичі вивчали таку літературу, то й не було би такого безладу в державі! Але на цьому подарунки не закінчились. На вчителів та ліцеїстів чекав ще один сюрприз. Завітала, щоб привітати вчителів з їх професійним святом і Аліна Гросу. Разом зі своїм ансамблем Аліна заспівала щирих  українських пісень та подарувала вчителям гарний настрій та справжню святкову феєрію! До речі, мама відомої співачки, Ганна Гросу є кандидатом у народні депутати від радикальної партії Олега Ляшка в печерському районі Києва. У новому скликанні Верховної Ради, ми з пані Ганною, будемо плідно боротися проти плачевного стану української освіти та науки, проти усталених корупційних схем на освітянській ниві і в першу чергу з несправедливістю по відношенню до рівня життя вчителів! Країна, яка так ганебно ставиться до корифеїв знань - приречена! На ті мізерні зарплати працівників освіти неможливо не те що, розкошувати, а взагалі існувати! Ми радикально змінимо цю наругу над освітою! Зламаємо хребет здирництву і корупції та покладемо край зубожінню світочів української освіти та науки! 

	Вчитель - це не просто професія, це призвання, покликання долі, призначення від Бога! І завданням кожної держави є підтримка та гарантування гідного існування найдостойніших із достойних!

Зі святом мої рідні наставники!

Кандидат у народні депутати України
Богдан Кубік
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,кандидат в депутати,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.