Громада проти легалізації окупації Донбасу!

06 жовтня 2014, 14:33
Власник сторінки
1
7026

Олег Кищук, висунутий З′їздом партії Всеукраїнське об′єднання «Батьківщина» в кандидати в депутати по одномандатному виборчому округу №97, прокоментував події що відбулися в парламенті 16 вересня:

«Закон про особливий статус Донецької та Луганської областей не підтримується більшістю громади, більше того, люди обурені подіями 16 вересня у Верховній Раді. Адже ніякого «поганого миру» ухвалення цього рішення не дає. Надання особливого статусу Донецькій та Луганській областям, а також звільнення ід кримінальної відповідальності терористів призведе до встановлення проросійської влади на Східних територіях України.
Наші бійці, які знаходяться на передовій, постійно повідомляють про порушення перемир′я з боку терористів, про постійні обстріли. Нам усім соромно, що після Революції гідності, після усіх героїчних подвигів та втрат нашої армії, народ має йти на поступки злочинців, фактично вбивць українського народу. Також даний Закон передбачає проведення місцевих виборів на територіях, що контролюються терорстами та російськими військами, які під дулами автоматів, фактично повністю будуть сфальсифікованими. Це є не допустимим для України».
Також Олег Кищук додав, що по формі все це нагадує методи режиму Януковича, на боротьбу з яким виступив український народ і який було зламано. «Коли 16 січня така само таємно ухвалювалися ганебні «диктаторські закони ми стояли на Майдані. Не дивлячись ні на що, ми – громада, вистояли і побороли режим. Тому сьогодні дуже важливо і захистити всі цінності Майдану, що були відстояні українцями під час Революції гідності. Щоб всі ті людськи втрати, яких зазнала Україна, не були марними.»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кищук Олег
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.