Вова дбає про Юлю, Юля – про Надю, а Савік – про гроші.

04 жовтня 2014, 16:46
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
183

Як і Савік, вони не опонували Юлі, а тільки рідко ставили запитання, подібні тим, які на схожих шоу улесливий Віталій Коротич задавав «гіганту мислі» Януковичу.

Я вже писав, що Путін допомагає Тимошенко піаритися у передвиборчій  гонці, бо тільки вона ще може підтримати його надії на подальше продовження хаосу в Україні... Для цього маніпулятори використовують імідж Надії Савченко, про що ФСБ Росії поклопоталося заздалегідь. Останнє етапування осудженої майже десяттю вертухаями не могло бути показане по російському телебаченню без згоди Самого, поскільки це заборонено і російськими, і європейськіми законами. Виходить, що комусь це потрібно?  Пошевеліть мізками і догадаєтесь – кому.

З0 вересня на телешоу Шустера піарилась Тимошенко. На протязі години відбувався монолог керівника «Батьківщини», що нагадувало сповідь чергової «знаменитості»  редактору щотижневика «Бульвар Гордона». Та Дмитро Гордон теж брав участь в цьому телешоу  з  Олександром  Мартиненко. Як і Савік, вони не опонували Юлі, а тільки рідко ставили запитання, подібні тим, які на схожих шоу улесливий Віталій Коротич задавав «гіганту мислі» Януковичу. Такі шоу-монологи з політиками постійно   відбуваються на всіх телеканалах Росії. Мета – дебілізація електорату до рівня цих політиків..

Як завжди, Тимошенко нічого не сказала нового. Весь її монолог зводився до завуальованої критики дій Порошенка. Ніби сварлива теща докоряє зятя: не так сів, не там став, не туди ступив.  І місце його - на призьбі з котом. (Та це тільки квіточки - ягоди дозріють  після виборів)...«Опоненти», полудрімаючи, вдавали, що слухають. Дмитра знову не зтошнило...

Та все ж Тимошенко сказала основне, з-за чого й викупила годину телешоу. Поскільки  Адміністрація та Уряд забули про Надію Савченко, навіть, не включили її в список на обмін полоненими, то вона поступилася льотчиці-героїні першим номером у списку своєї партії. Ще й договорилася про обрання Наді депутатом Європарламенту, якщо «Батьківщина» подолає 5% бар’єр на парламентських виборах. Тоді й Путін не зможе більше утримувати в застінках  євродепутатку. Тож голосуйте за «Батьківщину», щоб звільнити героїню!

Скільки Тимошенко заплатила Шустеру за можливість попіаритися? А скільки Шустер заплатив Гордону й Мартиненку, щоб на протязі часу кивали головами і не поснули від пустослів’я доповідачки? А чого Савік вже рік не був у відпустці та  ще й окупував щобудня Перший «громадський»? Забота про наш добробут? Навпаки. Все, що відбувається в країні за гроші – це наші гроші. Якщо політик розплатився за піар вкраденим – це нас він обікрав. Та йде в політику, щоб і надалі обкрадати. Для цього нас і дебілізують подібними телешоу.

До речі. Сьогодні гендиректор НТКУ Зураб Аласанія висловився про Шустера: "Я понимаю, насколько дороги компании "Шустер-студио" эфиры перед выборами. Но для канала на этой программе свет клином не сошелся. И у меня нет для Шустера других законов Украины и физики... Глупые политические игрища с использованием шантажа в прямом эфире — это без меня. Недостойно и непорядочно".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.