Что решит Тернопольская власть ?? - вопрос по делу застройки стадиона Текстерно

03 жовтня 2014, 06:24
Власник сторінки
0
37
Что решит Тернопольская власть ?? - вопрос по делу застройки стадиона Текстерно
Матла- нечестивий підприємець забудовник у місті Тернопіль

Захочет ли Надал (власть Тернополя) защитить интересы тернополян и сказать НЕТ преступным решениям раннее действовавшей власти в лице Заставного и Левкова ??

Продовжується боротьба між Тернополянами та підприємцем Матлою, який бажає відібрати у громади міста СТАДІОН та збудувати на його місці багатоповерхівки, тим самим знищивши можливість здорового та спортивного проведення часу молоді та дорослих тернополян. 1.10.2014 відбулось судове засідання ---громада Тернополя подала у суд заяву до відповідача МІСЬКОЇ РАДИ (Надала) з проханням повернути СТАДІОН її законному власнику- громаді міста .(Попередня влада на чолі з Левковим і Заставним вчинили ЦЕ злочинне рішення супроти тернополян). Зі сторони Міської Ради на суді була одна єдина представниця- юрист Михальчишин Оксана- яка захищає ЦЕЙ ЗЛОЧИННИЙ ПРОЄКТ ВЛАДИ ....... На запитання , "чи рахує сама Оксана Цей вчинок влади правильним?", Оксана відповіла- що вона змушена захищати владу, навіть якщо вона не згідна з її вчинками, або подати заяву на розрахунок. Оскільки тоді вона лишиться без роботи, ось і вирішила юрист Оксана глушити у собі голос справедливості та правди , і захищати злодійське рішення Тернопільської Ради. Врешті решт, мабуть і у путіна будє юрист, який захищатиме свого грошодавця хазяїна, і буде доказувати цілому світу , що путін МАВ право убити тисячі людей..... прикро, але факт, що люди йдуть на такі компромісси зі своїм сумлінням...... Мєр Надал С.В. має зараз чудову нагоду довести Тернополянам, що для нього інтереси громадян є важливіші, за власну кишеню. Як він поступить, ми дізнаємось уже скоро .....Пропонуємо Тернополянам об єднатися у ЦІЙ справі і захистити НАШЕ спільне майно..              Якщо ви небайдужі до ЦІЄЇ нашої проблеми і бажаєте підтримати громаду міста Тернополя у цій боротьбі, то залиште ваш номер телефону у ІВУРі (Інформаційно-Визвольний Український Рух)Тернополя, та ми обов язково триматимемо вас у курсі усіх справ цієї справи. Телефон Тернопільського ІВУРа -093 391 6523 , ссилка ІВУРа Тернопіль  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.