Не заздрю Лещенку й Наєму.

28 вересня 2014, 11:40
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
79

. Мої побажання Сергію й Мустафі – тримайтесь!

Слідкую за виступами на телебаченні і в засобах ЗМІ політологів... Бутусови, горобці, жданови, карасьови, матвієнки,... натхненно  критикують роботу президентської команди. І те не так, і МЗС не принципове, і Генштаб не фаховий, і перед Путіним пасують,... Та критикують мабуть з-за того, що не потрапили в кандидатський список  Блоку Порошенка. Карасьов навіть небритим  засвітився 26 вересня на телешоу в Шустера.

З полеміки на цьому шоу помічника Яроша Берези з Мустафою Наємом я зрозумів, що невдовзі ще й  заздрістна журналістська братія накинеться на Лещенка й Наєма, які в кандидатському списку Блоку Порошенка  під прохідними номерами. Накинуться значно завзятіше, ніж свого часу - на охоронців Ахметова й банщиків Азарова. Та й причина вагоміша – «жаба давить»...  Мої побажання Сергію й Мустафі – тримайтесь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.