Гройсман вітає "друзів" з Днем народження цирком і програмою з клоунами

22 вересня 2014, 11:38
Власник сторінки
0
1041
Гройсман вітає  друзів  з Днем народження цирком і програмою з клоунами

Хто б і що не говорив, але День народження улюблене свято для всіх. Привітання, подарунки, гарні слова, а найприємніше – сюрпризи. Якщо не подобається відзначати широким загалом, можна побути із сім'є

Хто б і що не говорив, але День народження улюблене свято для всіх. Привітання, подарунки, гарні слова, а найприємніше – сюрпризи. Якщо не подобається відзначати широким загалом, можна побути із сім'єю, найріднішими  і відсвяткувати у вузькому колі. Проте, публічні люди, зокрема чиновники рідко можуть сховатися від ока громадськості, журналістів, підлиз, які не забувають, що в такий день треба нагадати про свою «пошану», або ворогів, «которые не дремлят».  

День народження у високопоставлених мужів – цілий церемоніал. Запитайте у працівників державних установ, як в такі дні до кабінету боса йдуть «паломники» з презентами. Корзини квітів, коробки з яскравими обгортками різних розмірів (одні вміщуються на долоні, інші тащуть два дебелих чоловіка), відра заморських фруктів, брендові аксесуари у брендових упаковках. І це тільки те, що видно, бо не стараються прикрити. А за закритими дверима…ой же свято, ой же подарунки, «ай молодець»! Нещодавно один із голів РДА вирішив не бути дріб'язковим  і замовив малесенький презент своїм «підопічним». Так от агровиробники скидались цьому зажраному дядькові на джипа.

У багатих свої дивності в голові: хтось любить дорогі картини, хтось зброю, комусь для пафосу хочеться купити ділянку на Марсі. Якщо згадати тридцятиріччя Гройсмана 20 січня 2008 року, йому подарували зірку «Вінниця»  у сузір’ї Козерога, про це вже давно писала газета «33 канал». Подібні подарунки отримували Білл Гейтс, Мадонна, Леонід Кравчук,  Алла Пугачова, українські депутати регіонали та зірки. Журналісти у своєму матеріалі розповідають, що після ювілею наш теперішній віце-прем’єр міністр викликав мікроавтобус, щоб вивезти усі презенти з «Спорт-тайму», де проходили урочисті святкування. Добра, окрім вищевказаного, було чимало:  картини відомих художників, запонки із дорогоцінним камінням та інші ювелірні прикраси, дорогі сервізи і т. д. і т. п.

Та Володимир Борисович вміє не лише приймати вітання, а й сам робить різні несподіванки «друзям» на дні народження. Наймає людей і влаштовує цілу шоу-програму. Тих хто скаче під дудку ˗ відзначає приємностями, а з ким конфліктує – підсипає солі. Так сталося із головою ВААСу Кузьмишиним. 5-го червня суддя святкував свій день народження, мабуть для цього взяв відпустку і не був на роботі. Проте залишити його у спокої комусь дуже не хотілося. Для цього навіть покликали у Вінницю активістів київської «Автогромади» і «Люстраційного комітету». Вони, не висуваючи конкретних звинувачень, влаштували під судом клоунаду. Вбрали манекен у суддівську мантію і, до толку не пояснюючи причину, вимагали відставки Кузьмишина. Чому приїхали псевдо-активісти з Києва у Вінницю? Зрозуміло, щоб підняти галас, скомпрометувати суддю, привернути увагу, насіяти чуток, нагадати кому дорогу перейшов, попередити, показати хто у місті головний і на що здатний, зрештою. Іншого логічного пояснення не має. Юрисдикція суду поширюється лише на Вінницьку, Хмельницьку та Чернівецьку області – то чому активісти з Києва? Ніяких скандальних справ не було – то чому? Протестувальники не мають жодного стосунку до одного із цих трьох населених пунктів. Ще тоді, вінницький «Правий сектор», після приїзду гастролерів, офіційно заявив, що до них і до жодних вінницьких організацій ніхто не звертався з пропозицією підтримати киян. Все закінчилося так само сумбурно, як і почалось: набігли, потупцювали, погаласували і розбіглись. Хто був замовником такого подарунку на День народження? Людина, на хвилі якої не хотів рухатися Віталій Кузьмишин. Людина, яка займала головну посаду у Вінниці, а тепер керівник високого рівня у Києві. Людина, яка має пряме відношення до скандальних місцевих справ з готелем «Савой» і забудовою території 18-ї школи. Гройсман.

         Війна за владу, як не прикро, ведеться на усіх фронтах. Для цього використовують все нові і нові методи. Інколи вони вражають, інколи здаються абсурдними і смішними. Коли мова йде про великі гроші і вплив – мета виправдовує засоби. Ніхто не задумується про наслідки, а чинить лише в свою користь.  Це називається наругою над моральними і етичними цінностями. Змінюються часи, змінюються люди, змінюються їх підходи до влади і…змінюються формати святкування днів народження. Хтозна, може чергова незрозуміла акція завтра – це добре спланована клоунада проти тих, хто заважає сьогодні…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.