Путін допомагає Тимошенко.

16 вересня 2014, 22:41
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
2
81

Найбільше мене здивувало те, що російскі наглядачі допустили на судове засідання Надю у майці з величезним Тризубом, чого не могло відбутися без погодження з ФСБ.

Коли Юля Тимошенко оприлюднила, що першим номером партійного списку «Батьківщини» буде Надя Савченко (про це не знали навіть адвокати Наді), я почав аналізувати події, пов’язані з викраденням і арештом української льотчиці. Особливо звернув увагу, що Воронежський Суд в черговий раз безпідставно продовжив термін утримання ув’язненої до кінця жовтня. Найбільше мене здивувало те, що російскі наглядачі допустили на судове засідання Надю у майці з величезним Тризубом, чого не могло відбутися без погодження з ФСБ. Безперечно – Надю «ведуть». Не без особистої участі російського Президента. Тепер я знаю для кого і навіщо...Путіну потрібна підконтрольна Тимошенко у Верховній Раді. Кандидат Савченко – для впевненості. Надя  може й не знати, що її імідж використовують політики-маніпулятори.

Щось подібне вже було. Це коли в лютому 2001 року на півтора місяця ув’язнили Тимошенко (переконаний – не без участі ФСБ). Тоді вся заангажована преса друкувала фотознімок Юлі в загратованому вікні та пропонувала пенсіонерам перерахувати по одній гривні в «Південкомбанк» для визволення з Лук’янівського СІЗО політичного в’язня - поверне сторицею, як стане «царицею»...Вийшла на волю «Воїном світла». Зрадницьку газову угоду з Путіним підписала пізніше, коли стала «царицею». Та ні один депутат ВР з фракції БЮТ не осудив лідера за угоду, наслідки якої відхаркуємо й сьогодні. А порахуйте, скільки тих партійних перевертнів намагаються заповзти в наступний парламент?  Хоч греблю гати... І всі - потенційні підтримувачі антинародних угод і законів.

Мабуть не без погодження з Путіним і Янукович ув’язнив Тимошенко, та на цей раз В.В. прорахувався - рейтинг її суттєво впав. Не допомогли ні європолітики, ні німецькі фахівці, ні інвлідний візок.

Переконаний, що подальша агітація за «Батьківщину» буде зведена до захисту героїні, поскільки російська феміда може звільнити Надю тільки як депутата ВР. Тому всі громадяни, небайдужі за долю Савченко, голосуйте за «Батьківщину»!.

До речі. Якщо знову допустимо Тимошенко в парламент, то миру в ньому не буде. Конструктивізму – поготів. Популізм, маніпуляції, викривлена правда. Протистояння Президенту, обраного народом, буде ше зухваліше, ніж Ющенку, бо в Путіна нині більше можливостей, а в Газпрома – грошей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.