Політичний замах на радника Рівненської облради чи чергове бла-бла-бла?

04 вересня 2014, 00:55
Власник сторінки
журналіст
0
143
Політичний замах на радника Рівненської облради чи чергове бла-бла-бла?
Активіст Євромайдану Ельдар Магомедов у Рівному скликав прес-конференцію.

Прес конференція 21 століття або один в полі воїн, з голим задом в бронежилеті.

Головним приводом такого кроку стала його розтиражена стаття у Фейсбук, де Ельдар зокрема веде мову про «зниклі» 1,5 мільйона гривень, пожертвуваних рівнянами.

АКТИВІСТИ РІВНЕНСЬКОГО МАЙДАНУ НЕ ПОДІЛИЛИ 1,5 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ?

За збір коштів, за словами пана Магомедова, відповідала Тетяна Стельмах (нині радник голови Рівненської облради) та Юлія Герасим’юк. Тепер Ельдар повідомляє інше:

- У мене є підтвердження, що гроші рахувалися за присутності Олександра Кравченка та Юлії Герасим’юк. Моя стаття мала б називатися не «Таня, де гроші?», а «Саша, де гроші?».

Таким чином Олександра Кравченка, якого не було на конференції, Ельдар Магомедов називає відповідальним за збір грошей.

На анонсований захід, переважна частина запрошених не з’явилась (в тому числі Тетяна Стельмах). Проте прийшла Юлія Герасим’юк, яка є однєю із головних фігуранток цієї ситуації.

Пані Герасим’юк просила Ельдара Магомедова надати докази та свідків щодо обвинувачень у її бік. На що пан Магомедов відповів, що звинуваченнями його матеріал у Фейсбук не називає

- Це розповідь. Як і кожен громадянин, я маю право знати як рахувалися гроші Майдану, - сказав він.

Окрім цього про факти непрозорого підрахунку грошей повідомила представниця БО «Каритас» Любов Чичук. Зокрема вона розповіла, що Олександр Кравченко їй погрожував пістолетом, а Юлія Герасим’юк некоректно до неї висловлювалася. Цей інцидент, за словами пані Чичук, був не один.

 Натомість, Юлія Герасим’юк все заперечує та вимагає конкретних фактів, свідків та доказів її зловживання.

Втім, звітів та зафіксованих актів по збору грошей пані Герасим’юк не принесла, чого від неї хотіли побачити учасники прес-конференції:

- На Майдані велося два звіти. З нашим можна ознайомитися на Четвертій владі. А зараз ми готуємо позов до суду, куди й принесемо підготовлені звіти, - наголосила відповідальна за облік та витрати коштів на Майдані.

Всі аргументи Ельдара Магомедова Юлія Герасим’юк назвала бездоказовими.

Вже вкотре Ельдар Магомедов звинуватив активістів у вживанні наркотичних засобів та заявив про замах на своє життя з боку "Кравченка та компанії".

- Я кладу руку на бронежилет, що Олександр Кравченко при моїй присутності вживав метамфетамін – перветін у народі. І ще не мене готувався замах. Про що я дізнався нещодавно, - наголосив Магомедов.

Нагадаємо, порталу Четверта влада Олександр Кравченко зізнався, що не вживав наркотичних речовин та не вживає. На його думку, Ельдар таким чином хоче помститися:

- Був один випадок, коли він прийшов на Майдан і попросив для нього «витащіть» 200 гривень зі скриньки. Це було після лютого точно. Я відмовив йому. Він сказав: «Та давай 200 гривень, я куплю трави – покуримо», - сказав Кравченко.  Я від цього розізлився. Подзвонив 102, йому показав, але коли притулив до вуха то вибив. Коли я вибив, він почав дуже сильно нервуватися, подзвонив до Тетяни Cтельмах, почав мене матюкати «з ніг до голови. 

Втім, Юлія Герасим’юк готує позив до суду.

http://charivne.info/news/U-Rivnomu-shukayut-hroshi-Maydanu-FOTOVIDEO

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Стельмах,рівненщина [-
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.