Бібіков Андрій незадоволений роботою свого опонента

03 вересня 2014, 11:19
Власник сторінки
Голова Печерської Районної Організації Радикальної Партії Олега Ляшка
0
337
Бібіков Андрій незадоволений роботою свого опонента
Бібіков Андрій під час мітингу

Голова Печерської Районної Організації Радикальної Партії Олега Ляшка – Бібіков Андрій пропонує відкликати свого опонента – депутата Київської міської Ради Терентьєва Михайла.

“Сьогодні хотів зустрітися із своїм опонентом Михайлом Терентьєвим, який зараз є депутатом Київської міської Ради у 36 виборчому окрузі. Та одразу зіткнувся із проблемою: у нього немає, а ні громадської приймальні (формування якої було одною із обіцянок передвиборчої кампанії), а ні номеру телефона для звернень, нічого; навіть веб-сайт після виборів перестав функціонувати.
Отже він просто втік від своїх виборців, та депутатських обов'язків. Після голосування пройшло вже 100 днів, а результат його роботи нульовый!
”, - про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Пропоную відкликати такого "народного обранця" згідно із чинним законодавством. А саме ст.37 пункт 3 "невідповідність практичної діяльності депутата місцевої ради основним принципам і положенням його передвиборної програми.", - відмітив політик.

Та дійсно після перевірки виявилося, що Михайло Терентьєв дійсно обіцяв звітувати перед Киянами та відкрити громадську приймальню на території 36 виборчого округу Печерського району. І цікаво, що сам хотів нанести УДАР по бездіяльності чиновників.” 

Тому керуючись законом “Про статус депутатів місцевих рад”  виборці можуть відкликати обраного ними депутата місцевої ради, якщо його практична діяльність не відповідає принципам і положенням його передвиборної програми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.