Україна – жертва Радянського режиму, а тепер ще й жертва організованого злочину

25 серпня 2014, 18:43
Власник сторінки
1
88
Україна – жертва Радянського режиму, а тепер ще й жертва організованого злочину

Путлерівська Росія - загроза европейським цінностям

Після другої світової війни ми сміли очікувати, що Німеччина буде грати на світовій арені активнішу роль у справі збереження миру та правопорядку.

Викликає стурбування той факт, що канцлер Німеччини Ангела Меркель, поряд з центральним європейським урядом, в обмін на стабільні поставки дешевої енергії, готова дозволити такому агресивному диктатору як Володимир Путін порушувати міжнародне право, вторгатися в Україну, вбивати невинних українців і разом з організованою російськими зграєю бандитів розділяти європейський народ, який волає до Заходу з проханням про надання міжнародної допомоги.

Володимир Путін, якщо він вважає себе народно обраним президентом, повинен не вводити санкції, а припинити будь-які загрози. Зараз же, з огляду на його минуле, Володимир Путін поводиться як такий же бандит тільки з Санкт Петербурга, Росії 90-х минулого століття.

Не секрет, що Володимир Путін піддавався затриманню за вчинення злочинів і в минулому був звичайним радянським офіцером з серйозними проблемам емоційного і психологічного характеру.

Сумно усвідомлювати, що канцлер Німеччини Ангела Меркель відмовляється від ролі лідера в справі введення серйозніших і певних санкцій проти свого друга Володимира Путіна. Останні санкції, введені проти Путіна і його оточення, що складається з бандитів і його прихильників, нічого не змінили і не змусили його підкоритися міжнародному правопорядку. І це після краху Малоазійського пасажирського літака, збитого бандитами, щедро фінансованими Путіним.

Сумно й те, що на сьогоднішній день США і НАТО не вдалося захистити територіальну цілісність України. Будапештський меморандум про гарантії безпеки є політичною угодою, підписаною в Будапешті, Угорщина, 5 грудня 1994 року, покликаним забезпечити його сторонами безпеку України у зв'язку з її приєднанням до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї. Спочатку меморандум підписали три ядерні держави – ​​Російська Федерація, Сполучені Штати Америки та Великобританія. Китай і Франція дали власні дещо менші гарантії в цьому зв'язку, виклавши їх в окремих документах. Меморандум включав гарантії безпеки від загроз та використання сили проти територіальної цілісності та політичної незалежності України, а також Білорусі та Казахстану. В результаті даної угоди Україна відмовилася від третіх в світі за обсягом запасів ядерної зброї в період 1994-1996 гг.

Відповідно, в ході кримської кризи 2014 США, Канада і Великобританія, кожна окремо, заявила, що втручання Росії є недотриманням її зобов'язань по відношенню до України відповідно до Будапештського меморандуму і очевидним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України.

Таким чином виникає питання, невже залежність Німеччини від російської енергії (в розмірі 30% всієї споживаної енергії) коштує життя тих, хто загинув, і тисячі життів тих, хто ще загине в Україні при путінському режимі?

Відмовляючись від ідеї відкритого ринку нафти та енергоресурсів у складі країн Близького Сходу, США та Канади, канцлер Німеччини Ангела Меркель відкрито демонструє, що економія декількох мільйонів євро для неї, набагато важливіше, ніж життя тисячі людей, вже загиблих в ході української кризи.

Європейський Союз несе всю відповідальність за смерть загиблих в тих подіях, які відбуваються в Україні.

Тому що Європейський Союз загравав, робив вигляд, проте ніколи не чинив серйозного сприяння Україні в інтеграції її в товариство передових західноєвропейських країн. Тому ЄС також несе відповідальність за всі звірства, що відбуваються в Україні.

Існує чимало способів для вирішення даного кризи.

Один з них - спільна відправка ООН, Євросоюзом і США справжніх миротворців.

Сьогодні цивілізований світ повинен показати розлюченому від свідомості свого безсилля диктатору Володимиру Путіну, що ми не дозволимо йому грати з новим світовим порядком і, що Росія - це країна, економіка якої заснована лише на виробництві енергії, що володіє декількома ядерними боєголовками, які можуть бути знищені прямо в місці їх зберігання.

Україна потребує надання негайної військової допомоги, українці просто втомилися від безглуздих співчуттів Євросоюзу і всього світу ...

Володимир Путін – не більше ніж звичайний бандит, правлячий працьовитим і благородним російським народом...

Російська армія і російський народ ніколи не погодяться брати участь в брехливій ​​війні на стороні Путіна.

Російська армія не зможе протриматися більше шести місяців в боротьбі з професійною армією.

ТАК, ЦЕ ПУТІН, ХТО СЬОГОДНІ проголосив себе ПРЕЗИДЕНТОМ РОСІЇ.

Путін був заарештований за підозрою в незаконному використанні державного майна Росії для власних потреб.

 Ray Baez

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.