Гебельс в труні перевернувся.

25 серпня 2014, 09:58
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
109

Були б живі мої батько і старший брат, то вперше з часів війни в честь Військового параду одягли б ордени і медалі, чесно зароблені ними у фронтових окопах від Волги до Ельби.

У моєї знайомої цього літа гостювала дочка, яка постійно живе у Волгограді. Вчора вечером позвонила мамі в Калуш. Розповіла, що волгоградці обурені до крайності. Як це так? В той час, коли мешканці східних областей голодують, «бандерівська влада» зухвало  витрачає народні гроші на військові паради. Ще й вимагає від Путіна, щоб направляв  автоколони з продуктами, бо перші понад двісті двадцятитонних фур вигребли за день... Тож потрібно не гуманітарку направляти, а  десантників на Київ, щоб розігнали «бандерівців-фашистів»... Намагалась щось розповісти, заперечити... Де там? Відійшла, щоб не побили.

До речі.  Політологи висловлюють різні  догадки  про мету російської «гуманітарки». А я подумав, що Гебельс в труні перевернувся. Від заздрості.

І ще: були б живі мої батько і старший брат, які на протязі 4-х років відчули на собі весь жах безглуздої бійні, розвязаної фашистами-параноїками Гітлером і Сталіним, то вперше з часів війни  в честь Військового параду одягли б ордени і медалі, чесно зароблені ними у фронтових окопах від Волги до Ельби. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.