Гуманітарне вторгнення.

21 серпня 2014, 12:24
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
58

Вірогідно - так розпочнеться «миротворче» вторгнення російських фашистів.


 Чи відбудеться більш масштабне вторгнення? Переконаний, що так. Путін змінив тільки тактику, а не стратегію. Очікували, що з початком «гуманітарних» маніпуляцій 8 серпня розпочнеться вторгнення військового прикриття, як це відбувалося в Придністров’ї, Грузії,... Та Терорист №1 прораховує наперед – змінив тактику. Дав можливість проявити «переможну» дипломатію Порошенку, представникам ЄС, США - зробив вигляд, що злякався погроз – тимчасово відступив, та продовжив заплановану, ніби безглузду, тяганину  з «гуманітарною» колоною.

В чому її суть? Зруйнувати та виснажити російськими терористами Луганськ до такої стадії, щоб в місті почався масовий голод. А Україна й Червоний Хрест «ставлять» Путіну палки в колеса – не пускають КАМАЗи з гуманітарним грузом. Лавров, Чуркін, Кисельов з усіх трибун заявлять, що вже 98% росіян та більшість громадян планети вимагають від кремлівської влади терміново захистити мирних жителів Луганська...

Вірогідно - так розпочнеться «миротворче» вторгнення російських фашистів.

До речі. Заява МЗС Росії: «Судя по всему, в Киеве задались целью обеспечить полную силовую «зачистку» Луганска и Донецка к приближающемуся Дню независимости 24 августа. Укрепляется ощущение, что нынешние украинские руководители осознанно затягивают доставку гуманитарного груза, чтобы добиться ситуации, когда помощь будет вообще некому оказывать. Возможно, расчет на то, чтобы подойти с таким результатом к запланированным на 26 августа встречам в Минске».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.