Юля Володимірівна працює.

15 серпня 2014, 15:31
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
143

Тимошенко чітко керує «Батьківщиною»..., щоб через декілька тижнів безпардонно заявити, що ми добилися ратифікації угоди, тож голосуйте за білосердечних.

 12 серпня дивився на телеканалі «Рада» пленарне засідання Верховної Ради. Впало в очі, що депутати «Батьківщини» були в білих футболках з написом, що «Батьквщина» за ратифікацію угоди з Євросоюзом. А хто проти? Виходить, що Порошенко! Не важливо, що Президент і його помічники не раз поясняли, що угода буде обовязково ратифікована у вересні - все погоджено з Євросоюзом, що такий підхід вигідний Україні економічно, що прискорювати цей процес – це політичний піар, не інше...

І от футболки переконали мене, що Тимошенко чітко керує «Батьківщиною». Чи міг би хто, крім неї, додуматися до прийняття зухвалого і цинічного рішення про футболки з непотрібним сьогодні написом, щоб через декілька тижнів безпардонно заявити, що ми добилися ратифікації угоди, тож голосуйте за білосердечних!

Де «Батьківщина» - там лапша на наші вуха. Чим ближче вибори - тим довша. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.