АВТОНОМНИЙ ПАТРІОТИЗМ

23 липня 2014, 22:47
Власник сторінки
Помогать людям
0
48

Автономна мережа активістів, об'єднаних спільними принципами і загальними цілями.

Сучасні події в Україні все більше і більше згуртовують небайдужих громадян навколо спільної загрози для України. Ця ЗАГРОЗА прийшла не раптово, вона з’явилась багато років тому на підґрунті, назва якому - БАЙДУЖІСТЬ.

«Є можливість заробляти для себе – і досить, байдуже, що навколо розкрадають, все одно будуть розкрадати, все одно СИСТЕМУ не змінити». Так і виросла на цьому підґрунті ПСЕВДОЕЛІТА керівників державою, які взяли загальну зброю «БАЙДУЖІСТЬ» собі на озброєння і влучно нею користувались. Головне, на їх думку, давати можливість українцю: трохи заробляти, збудувати для себе маленький осередок (хатинку з краю), забезпечувати себе в деякій мірі і ніхто не буде задавати зайвих питань.

Але історія вимагає еволюції і "дякуючи" ПСЕВДОПРЕЗИДЕНТУ Януковичу, з’явилась НЕАДЕКВАТНА ПСЕВДОЕЛІТА, яка просто залізла на територію БАЙДУЖОГО українця. І фактично запустила інший механізм -  НЕБАЙДУЖІСТЬ. Адже нема для українця середини, бо між БАЙДУЖІСТЮ ТА НЕБАЙДУЖІСТЮ її також немає. Ось і отримали результат - Майдан. А далі інші дядьки схопили нову зброю – «НЕБАЙДУЖІСТЬ» українця і зараз використовують її на свій розсуд. Вміло маніпулюючи свідомістю небайдужих громадян, маючи намір створювати на цьому підґрунті свою систему управління суспільством, нажаль, через інше поняття - СМЕРТЬ, адже НЕБАЙДУЖІСТЬ – штука загрозлива і глянувши на її можливості в дії, ці дядьки вміло порахували, що наступні - ВОНИ. А НЕБАЙДУЖІСТЬ українця - це особливе відчуття, якщо воно розгорається, його важко погасити, і тому потрібні НАДЗВИЧАЙНІ УМОВИ, нажаль, для українців їх вже застосовано.  

На цьому підґрунті обов’язково з’являться «нові партійні документи», під які підлізе ПСЕВДОЕЛІТА, і які «ЗА РАДИ МИРУ» зайдуть до законодавчого органу, а потім і в усі державні інститути. Фактично прикриваючись патріотизмом, який було породжено небайдужими українцями.

Але час, який так скоро відродив НЕБАЙДУЖІСТЬ, фактично надав особливу форму українському патріотизму – АВТОНОМНІСТЬ. Волонтерський рух, громадські об’єднання, спільноти, окремі особистості, які керуючись внутрішнім відчуттям патріотизму просто діють без зайвих слів та емоцій, це - Автономні патріоти - спільнота активістів, об'єднаних спільними принципами і загальними цілями.

Автономний патріотизм - це вже СЕРЕДОВИЩЕ. Це мережа незалежних груп однодумців, які мають одну мету і йдуть до неї різними шляхами. Різними, тому що всі люди від народження різні. З цієї причини немає і не може бути універсального шляху для кожного, хоча МЕТА - ОДНА.

Головне розуміти і пам’ятати мету своєї активності і небайдужості – все заради України і свого народу. І особливо важливе - КОНТРОЛЮВАТИ в собі ГЕТЬМАНА, адже при самоорганізації обов’язково з’являються прагнення охопити всі напрямки державного управління, всі сфери діяльності, і навіть створити свою воєнізовану структуру.   

АВТОНОМНИЙ ПАТРІОТИЗМ – це НЕ партія і НЕ політична організація. І не нова ідея. Головною особливістю тут є мережевий принцип організації і єдина мета. Не треба порівнювати та плутати з автономним націоналізмом, принцип схожий – зміст інший.

Взаємодія автономних осередків однодумців - це АВТОНОМНІСТЬ не тільки структурна, а й ТВОРЧА, свобода від нав'язування системами стереотипів політичної боротьби, можливість йти до однієї мети різними шляхами, протидіяти загрозі абсолютно різними методами залежно від обстановки.

Правильне застосування автономного патріотизму однозначно веде до трансформації патріотичного руху в своєрідну систему, що складається з різних осередків, які часом можуть включати в себе лише одного учасника.

Така програма дієво очищує патріотичний рух від різних "колективістів" і любителів "тусовок", від тих, хто приєднується до визвольної боротьби тільки заради того, щоб грати в ній якусь "важливу роль", а то й просто для вигляду; зрозумівши, в чому справа, подібні особи швидко покинуть ряди автономних патріотів.

Система автономного патріотизму може успішно функціонувати лише спираючись на людей відповідальних, сміливих, самовідданих і ініціативних, готових безкомпромісно і рішуче боротися із загрозою для країни та її народу.

Такі люди не потребують НЕДОТОРКАНОСТІ, оскільки прагнуть ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. А тому їх першим кроком на зустріч народу у НАРОДНОМУ ПАРЛАМЕНТІ буде зняття недоторканості. Адже один з головних принципів патріотизму – рівність.  

АВТОНОМНІ ПАТРІОТИ – це дійсні представники свого народу, і саме їм необхідно носити звання НАРОДНИЙ ПРЕДСТАВНИК в законодавчому органі та інших інститутах влади. А автономність руху в напрямку ВЕРХОВНОЇ РАДИ гарантує найбільш вагомий результат на ВИБОРАХ. Головне діяти. Не чекати, коли почнуть діяти ПСЕВДОДЕПУТАТИ, не вибирати, до яких партій примикати, а діяти самостійно, вже зараз обираючи серед свого регіону, осередку, спільноти, кола однодумців ДІЙСНОГО представника народу, який вже довів діями, а не словами свій патріотизм та допомогти йому своєю підтримкою. Фактично закладаючи основу ТЕРІТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.   

Лише треба розуміти, автономним патріотизмом буде намагатись скористуватись ПСЕВДОЕЛІТА, підтягуючи їх під свої ПІРАМІДАЛЬНІ «партійки». Зараз настав той час, коли, на думку ПСЕВДОЕЛІТИ, не потрібно витрачати кошти на виборчу програму, краще витратити гроші на тих, хто перелічує голоси виборців, дешево і сердито. Головне, по-дорослому, З ПОТРОХАМИ.

А тому, якщо автономні патріоти не хочуть споглядати час свого занепаду, їм треба діяти в напрямку зміни виборчого законодавства, а головне зміни системи підрахунку голосів. І не треба нам об’єднуватись для цього, головне - мета, а кожен обере для себе зручніший шлях її досягнення, найбільш короткий. ГОЛОВНЕ – МЕТА.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Патриотизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.