Система проти молоді та патріотів

23 липня 2014, 12:08
Власник сторінки
0
107
Система проти молоді та патріотів

Старі продажні люди й надалі сидітимуть всюди адже молодь, яка ось-ось мала їх винести на мітлах буде в могилах.

Багато наївних людей сприймало втечу Януковича і бутафорну «перемогу Майдану» як повалення старої Системи. Але вона нікуди не поділася, а лише змінила кілька облич. Проте, вона помітила загрозу для себе від людей й досить успішно їх приручила Правим сектором, Порошенком, асоціацією… Хомячків щедро годували і формували ультрапатріотів, які сліпо вірять «новій» владі. Їх переконали, що змінювати щось не на часі, треба почекати і терпіти старих мерзотників на нових посадах. Хоча залишилася значна частка тих, хто не вірив нікому і вони праві.
Популістична байка про заборону КПУ(про що насправді не йдеться) вдало замилила очі наївним обивателям. Дуже хитрий спосіб відвести увагу від питань війни і мобілізації. А у ній цікаві зміни. Крім 100% залучення 60-65 річних пенсіонерів, з’явилися чутки про мобілізацію навіть студентів денних відділень та аспірантів… Всі тепер можуть бути без належної підготовки та обмундирування змушені ризикувати життям заради звільнення бараків донбаських гопників, алкашів, наркоманів та зеків, які ненавидять Україну. А хитрожопі чиновники, депутати і величезний штат прогнилої Системи й далі буде у тепленьких кріслах рахувати грошики та розповідати народу байки у телепередачах. Про себе і свої сімї їм хвилюватися не треба, а тому й так легко говорити про мобілізацію, жертв… У них тепер є чим прикриватися від люстрації та на чому заробити новий капітал. Продажні військові чиновники теж в долі й отримають квартири, землю та грошові допомоги, які не дістануться тим, хто справді воював, бо трупам майно не потрібне.
Багато людей скажуть, що а як же ж патріотим ітд.? ЗМІ та певна частка громадськості створили образ бездушних мерзотників для тих, хто не хоче беглуздо помирати. За їх логікою, якщо ти патріот України, то маєш за неї загинути. І начхати на удари в спину від своїх, жахливі умови та інші негативні деталі. Патріоти і молодь мають померти – така мета у тих, хто сидить вгорі. А прості люди в останні місяці стали ультрапатріотичними і не здатні помітити підставу. Та суспільні настрої стрімко змінюються паралельно збільшенню кількості людей, яких зачіпає мобілізація. Батьки, брати, родичі, сусіди чи друзі… Кожен з нас може їх втратити найближчим часом, якщо вже не втратив. І байкам про залучення тільки професіоналів все менше вірять. Прості молоді українці стали мясом для війни, а ті, хто роками сидів в армії на посадах і корчив з себе героїв зараз максимум папірці перегортають у військоматах. Вони теж не хочуть помирати, але чи мають моральне право? Цвіт нації вкотре гине в бою і вже не зможе підняти Україну. Старі продажні люди й надалі сидітимуть всюди адже молодь, яка ось-ось мала їх винести на мітлах буде в могилах. Як і в часи Другої світової, ми можемо залишитись з мерзотниками та інвалідами чоловічої статі. Одними з них є східняки, які давно втекли з місць бойових дій, але не поспішають йти захищати свої домівки від терористів. Може тому, що для них то свої хлопці, які просто перегнули палку? Хай «укри», «бЕндери» повоюють, а вони у той час насолоджуватимуться відпочинком у санаторіях Карпат чи на морі… І дійсно, українська армія значними жертвами відвойовує десятки памятників Леніну та іншим комунякам, збиткові шахти та підприємства, людей із прогнилими мізками. І всі розуміють, що суттєвих світоглядних змін на Донбасі не буде. Їх населення отримає допомогу і далі кричатиме про Русскій мір поки наші люди ридатимуть над могилами.
Чи варто далі терпіти винищення від шоколадного «найрейтинговішого» Петі та друзів? Коли ж ми нарешті викинемо на смітник всіх, хто 23 роки руйнує Україну?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КПУ,система,чиновники,Порошенко,Донбас,молодь,патріоти,влада,депутати,армія,мобілізація,популізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.