Налякали Путіна.

21 липня 2014, 11:54
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
37

Не думаю, що Путін зреагує на ультиматум європейських лідерів. В черговий раз начхає, спираючись на переможні кроки гебельсовської пропаганди, яка опутала не тільки Росію, а й весь світ.

Прочитав у ЗМІ, що Фракція, Британія і Німеччина поставили Путіну ультиматум, звинувативши Росію в причетності до теракту з пасажирським літаком.
Накінець-то прозріли! Та разом! На цей раз Путін не начхає на виважену пропозицію європейських приятелів!..

Позвонив знайомим мешканцям Новоросійська, Москви, щоб переконатися в реагуванні Путіна на ультиматум. Поділюся тим, що почув від них. 

А почув, що це вояки Порошенка збили літак ракетою, що українці не допускають міжнародних рятувальників і спостерігачів до місця катастрофи, не передають міжнародним спецам  знайдені чорні скриньки, не віддають тіла загиблих медекспертам і рідним. Що українська навігаційна служба змінила маршрут авіалайнера на завідомо убивчий. Що сили АТО цілеспрямовано руйнують міста та вбивають мирних жителів, зривають мости, масово руйнують інфраструктуру міст,  не дозволяють біженцям покидати помешкання, безжалісно розправляються з російськомовними,...

Намагався пояснити, що це терористи збили авіалайнер ракетою з «бука», зухвало завезеного ФСБ на українську територію, захоплену  російським найманцям; що терористи обстрілюють населенні пункти в провокативних цілях, що Росія поставляє зброю, танки, найманців через захоплену терористами частину кордону,...

Не хочуть чути. Відповідь одна – це пропаганда київської  влади, українських та американських ЗМІ, а також бандерівців...  Згадав недавню розмову з українкою, яка вже декілька років працює у Франції. Сказала: французи переконані, що у всіх безладах, які відбуваються сьогодні в Україні, винні самі українці, а Путін бажає  українцям тільки добра, намагаючись примирити громадянське протистояння на сході і півдні України.

Не думаю, що Путін зреагує на ультиматум європейських лідерів. В черговий раз начхає, спираючись на переможні кроки гебельсовської пропаганди, яка опутала не тільки Росію, а й весь світ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.