Спотворення подій в Україні.

20 липня 2014, 08:01
Власник сторінки
Громадська і профспілкова діяльність.
0
93

Спотворення подій в Україні досягли вже найвищого рівня - ООН.

В українських ЗМІ і у владі, є російські найманці чи навіть диверсанти.
Начебто невинні на перший погляд формулювання і термінологія, часто виконують функцію спотворення реальності, дезінформації та "амортизації" російської інтервенції в Україні.
Приклад:
Гіркін і Бородай - громадяни РФ, а значить апріорі не можуть бути ні про-російськими, ні тим більш українськими сепаратистами
Сепаратистами вони можуть виступати виключно у поглядах і закликах до відокремлення частини російської території, а не української чи парагвайської. В українському випадку, гіркін і бородай - російські ДИВЕРСАНТИ
Про-російськими
вони не можуть бути, бо вони і так громадяни росії. Аби були громадянами України чи якої іншої країни, тоді їх погляди могли б бути про-російськими, про-американськими, чи про-нікарагуанськими.
Насправді це дуже важливо.
 
Важливо, бо ця термінологія, яка спотворює дійсність, вийшла вже на рівень ООН.
В Україні громадяни росії воюють за відокремлення української території на користь росії. АР Крим - тому приклад.

PS
Тож якщо почули від когось подібні квазі-визначення українських реалій, вважайте того найманцем, запроданцем, диверсантом. Або у кращому випадку - безграмотним неуком.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,змі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.