Секретарь РНБО Андрей Парубий психически болен!?

16 липня 2014, 16:23
Власник сторінки
2
2260
Секретарь РНБО Андрей Парубий психически болен!?

Оказывается у него умственная отсталость и это не шутка! Cтрашно представить к чему больной человек может привести других людей получая серьёзные должности :((((

А Вы в курсе, что Парубий очень болен??  Оказывается у него умственная отсталость и это не шутка! Cтрашно представить к чему больной человек может привести других людей получая серьёзные должности :((((

Вот что пишут:









Секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Парубію у дитинстві був поставлений діагноз «легкий ступінь розумової відсталості».

Про це на правах анонімності повідомив співробітник архіву Центральної міської лікарні м. Червоноград Львівської області, де народився і зростав Парубій.

Медичний працівник підтвердив, що ще у шестирічному віці Парубій змушений був пройти консультацію у психоневрологічному відділені ЦМЛ Червонограда через те, що без відповідної довідки його відмовлялися зараховувати до загальноосвітньої школи.

Діагноз, описаний у довідці, це – «легкий ступінь розумової відсталості, що супроводжується періодичними приступами афазії».

«Емоційні порушення незначні. Спеціального навчання не потребує. Може відвідувати загальноосвітні установи», - написав у довідці Парубія заступник головного лікаря Р. Леусов.

Афазія, про яку йдеться у довідці, - це системне порушення вже сформованого мовлення, що виникає при ураженнях мовних відділів кори головного мозку в результаті перенесених травм, пухлин, інсультів, запальних процесів і при деяких психічних захворюваннях.

Як відомо, раніше ЗМІ опублікували результати журналістського розслідування, з яких випливає, що в ранньому віці Андрію Парубію був поставлений діагноз «легка форма розумової відсталості - дебільність». Наявність ментальної відсталості у секретаря РНБО підтвердили його колишні сусіди і шкільні вчителі.

Натомість Андрій Парубій спростував це повідомлення, назвавши його брудною інформаційною провокацією, зрежисованою з Кремля.



http://rkm.kiev.ua/novosti-kieva-i-oblasti/161491/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Андрей Парубий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.