Віталій Гринчук - справи.

11 липня 2014, 11:51
Власник сторінки
0
111

Якщо нинішній голова Білоцерківської РДА - свободівець, то це не применшує внесок у розвиток району минулого керівництва.

Реальні кроки, спрямовані на розвиток громади.

За останні роки, при безпосередньому сприянню першого заступника  голови Білоцерківськоі райдержадміністрації, депутата районної ради, голови бюджетної комісії Віталія Юрійовича Гринчука, вирішено багато нагальних проблем Білоцерківського району. Таких як: поточні та капітальні ремонти доріг комунальної власності - майже 30 млн грн., реконструкції будинків культури- села Мала Вільшанката села Озерна - 2,2 млн грн., реконструкція ЗОШ №1 міста Узин - 2,6 млн. грн. та будівництво школи в селі Сухоліси - близько 18 млн грн.

Крім того, за безпосереднім сприянням Віталія Юрійовича, реалізовувався найуспішніший інвестиційний проект у Білоцерківському районі - будівництво Білоцерківського молочного комбінату.

За каденціі Гринчука, з 2005 р. по 2014 р., надходження до районного бюджету збільшились більше як в 10 разів та успішно реалізовувалися програми енергозбереження, тобто реконструкції шкільних та лікарняних котелень Білоцерківського району.

Віталій Юрійович - керівник, який кожним своїм кроком зміцнює підвалини місцевого самоврядування, і саме в час тотального реформування розвитку громад, він не словом, а на конкретних справах показує, що навіть в умовах фінансової кризи, розвиток громади - понад усе.

Пан Віталій - молодий, комунікабельний, і в той же час, професійно підготовленій керівник.

Що і відображається на його численну підтримку серед керівників органів місцевого самоврядування Білоцерківського району.


З вдячністю за роботу: Шевченко Володимир Олексійович - голова асоціації сільських голів Білоцерківського району, голова Маловільшанськоі сільської ради; Щербак Меланія Іванівна- голова Іванівськоі сільської ради, Балановський Олександр Володимирович- голова Сидорівськоі сільської ради;



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.