Три фейкові новини з Луганська за вчорашній день

17 червня 2014, 11:13
Власник сторінки
0
142

Входу штурмових колон українських військ в Луганськ , з щастинського напрямку,будуть протистояти довготривалі вогневі точки сепаратистів, які розташовані в будівлях української гімназії та " Луганськг



Перша новина.

"Вчорашній обстріл сил АТО мав тільки один результат: обрушився пішохідний міст в районі меморіалу на честь князя Ігоря, і конструкції, що впали перегородили автодорогу Луганськ-Біловодськ. У результаті рух по новому мосту припинився повністю, хоча сам міст - цілий. А автобуси зі Станиці на Луганськ їздять зараз по старому мосту. "

Пояснюю .

Міст був підірваний бойовиками . Міст був підірваний двома зарядами і ідеально звалився на трасу. Дійство знімали два оператори сепаратистів.В районі пішохідного моста жодної воронки.

Друга новина.

"Близько години ночі 16 червня в Луганськ, з боку Краснодону ,зайшла колона з п'яти тентів і двох БТРів."

Пояснюю.

Два БТР-це дві амфібії, які сепаратисти викрали на заводі "ОР".Сьогодні ці амфібії були знищені ЗСУ в боях за с.Металіст.
Третя новина.

"Терористи почали обстріл Луганська, скориставшись системою залпового вогню "Град" (дальність стрільби від 20 до 40 км).
Про це повідомляє блогер Сергій Іванов, посилаючись на інформоване джерело."

Пояснюю.

Сепаратисти не розгортали СЗВ" ГРАД" в передмісті Луганська.

Поки не перетворили моє улюблене місто Луганськ на суцільні руїни, даю координати центрів супротиву сепаратистів.

Входу штурмових колон українських військ в Луганськ , з щастинського напрямку,будуть протистояти довготривалі вогневі точки сепаратистів, які розташовані в будівлях української гімназії та " Луганськгазу".

Навколо гімназії споруджені барикади ,а сама гімназія перетворена на казарму, де розквартировано близько 200 сепаратистів.На дахах будівель"Луганськгазу" встановлені крупнокаліберні кулемети і обладнані снайперські позиції.Будівлі розташовані автономно від приватного сектору.

Напрямок зі сторони Станиці Луганської прикривають вогневі точки, які розташовані в садовому кооперативі та найближчих висотах.В самому місті укріпрайон розташовано в гуртожитках східно-українського універсітету.Переважна більшість сепаратистів -це найманці з Росії та загін місцевого ватажка " Югослава".

Д.Снєгирьов
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.