Может Рудьковский еще и в президенты пойдет после Порошенко?

11 червня 2014, 12:24
Власник сторінки
0
258

Николай Рудьковский не только не тонет и не горит, так еще и на что-то надеется. 19 мая сего года как депутат ВР он сделал очередной популистский шаг: предложил индексировать валютные кредиты.


Николай Рудьковский не только не тонет и не горит, так еще и на что-то надеется. 19 мая сего года как депутат ВР он сделал очередной популистский шаг: предложил индексировать валютные кредиты украинцев в гривневые (законопроект 4895). Стоит ли верить в хорошие намерения ”регионал-социалиста”, или же ему хочется где-то снова украсть, но прослыть “добрым дяденькой”? Думаю, тем, кто уже немного подзабыл - стоит напомнить об взаимоотношениях Рудьковского и государственных денег, кстати, наших с вами. О много говорит хотя бы один простой факт: растрата 400 000 грн. из бюджета страны в 2010. Интересное оправдание нардепа предоставила тогда его пресс-служба. Текст привожу полностью, орфография и пуктуация авторов сохранены.

“Прес-служба кандидата в народні депутати України Рудьковського уповноважена заявити, що Микола Миколайович відкидає звинувачення в тому, що СБУ спустило на гальмах діло про розкрадання ним півмільйона гривень. Ми вважаємо це недооцінкою цінності нашого шефа і начальника. Те, що Микола Миколайович не перебуває за гратами - це наслідок особистої наполегливої праці Миколи Миколайовича.

Відомо, що у всьому цивілізованому світі високопосадовці, обтяжені численними державними справами, користуються особою повагою правоохоронних органів, які з порозумінням ставляться до таких маленьких правопорушень. Микола Миколайович має широкі зв'язки з верхівкою владної партії, найбагатшими людьми Украйни, чинами з уряду.

Тому, звернувшись до друзів він легко, всього за пару тижнів вирішив би цю дрібну історію. Давайте будемо чесними - Микола Рудьковський – це бренд. Він має величезні статки та неофіційно входить в першу сотню найбагатших людей України за версію журналу "Форбс". Навіщо йому було присвоювати собі ті нещасні 400 тисяч гривень?!!!

Микола Миколайович в Києві більше витрачає на ділові обіди з представниками донецьких бізнес-кіл. Той факт, що Микола Рудьковський, в діловій метушні, просто не встиг зняти з своїх рахунків потрібну суму відпочинок у Монако, та скористувався державними можливостями - не є таким страшним, як його описує опозиція. Микола Миколайович хотів компенсувати витрати з власної кишені, але журналісти спровокували його арешт і тому товариш Рудьковський просто не встиг покласти гроші назад на державний рахунок.

Ще раз хочемо офіційно заявити, що цей випадок був роздмуханий політичними жебраками-заздрісниками. Микола Миколович декілька разів на місяць літає грати в казино князівство Монако власними літаками, сам оплачує всі витрати (в тому числі витрати на згаданих його ворогами нібито елітних дівчат) і не вважає, що якийсь там жалюгідні 400 тисяч позичених в державі коштів - це підстава для арешту такої забезпеченої та поважної людини.

Ворогам же нашого кандидата хочеться сказати, що якщо ви безгрошові невдахи, то краще вчіться як треба заробляти, користуючись своєю посадою та зв'язками, а не злісно заздрити та розповсюджувати якийсь там сенсаційні матеріали.

Також доказом неправдивості надрукованих матеріалів є і фото пана Миколи Рудьковського у формі пілота. На всі офіційні зустрічі, як це зараз прийнято в колах політичної еліти, Микола Миколайович завжди намагається носити костюми від Бріоні індивідуального пошиву вартістю не менше 42 тисяч гривень. Адже якість це виправдовує. І він звичайно ніколи не вдягне зображену форму або якісь дешеві речі вітчизняного виробництва, окрім випадків, коли кандидат зустрічається з виборцями.”


Такое вот оправдание незаконным действиям слуги нашего народа. А кто видит и говорит правду - те враги.

А к избирателям, к нам, “жалюгидным”, Рудьковский выходит в дешевом отечественном убранстве и с широкими заявлениями. Но стали бы вы доверять тому, кто так легко и просто крадет из вашего кармана? И при том, без малейших зазрений совести! Так он скоро и на президента баллотироваться пойдет, ведь и коляска инвалидная, и решетка в его жизни уже были... А это в украинском политикуме - “заявка на победу”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.