Місцеві вибори на Чернігівщині: Ніжин і Прилуки обрали міських голів

27 травня 2014, 15:53
Власник сторінки
журналіст
0
269

26 травня 2014 року в дискусіному клубі «Експертна думка» Володимир Андрійченко, представник «Комітету виборців України», оголосив результати спостереження за ходом місцевих виборів Чернігівщині, яке

26 травня 2014 року в дискусіному клубі «Експертна думка» Володимир Андрійченко, представник «Комітету виборців України», оголосив результати спостереження за ходом місцевих виборів Чернігівщині, яке «КВУ» здійснював 25 травня при голосуванні на виборах міських голів міст Ніжин та Прилуки.

У цих містах спостерігається загальнодержавна тенденція: вибори пройшли тихо та спокійно.

За остаточними результатами волевиявлення громадян новим мером Ніжина став Анатолій Лінник, у нього 37,4 % голосів виборців, у Іванишина В. – 19,8%, у Салогуба В.  – 18,5%.

Очільником Прилук став Дмитро Барнаш, за нього проголосували 52,4 % виборців, у його найближчих конкурентів Попенко О. 26,3% голосів, Назіма В. – 9,5 %.

Володимир Андрійченко відмітив, що знайти інформацію про місцеві вибори на сайті ЦВК неможливо: мало того, що деякий час він не працював, то зараз зникла можливість доступу до розділу, що стосується виборів міських голів.

Складається враження, що вся увага прикута до результатів голосування за Президента, в той час як місцеві вибори нікого не цікавлять. І це все відбувається в час, коли всі масово обговорюють питання децентралізації влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.