Путін вже в Україні (+фото)

27 травня 2014, 11:47
Власник сторінки
0
57

Війська приведені в максимальний бойовий стан, СБУ працює цілодобово, прикордонники готові до останньої краплі крові захищати свою рідну землю, а в цей час потенційний ворог №1 Володимир Путін...

fedor1

Війська приведені в максимальний бойовий стан, СБУ працює цілодобово, прикордонники готові до останньої краплі крові захищати свою рідну землю, а в цей час потенційний ворог №1 Володимир Путін вільно відвідує окружні виборчі дільниці в Київській області. Як стало відомо з достовірних джерел в ОВК №96 побував президент В.Путін і не просто побував, а був присутній на нараді 23 травня, щодо матеріально-технічного забезпечення виборів Президента України. Правоохоронні органи офіційних коментарів не дають, але зі своїх джерел ми встановили, що В. Путіном себе тепер називає славнозвісний мер м.Буча Анатолій Федорук, адже саме так він зареєструвався у книзі відвідувачів.

Так як зв’язатися з Анатолієм Петровичем ми не змогли, вирішили поцікавитись у психологів про, що можуть свідчити такі дії політика. Медики всі, як один заявили, що подібні відхилення відбуваються в більшості випадках, як синдром шизофренії, а саме роздвоєння особистості, як приклади нам навели відомі випадки коли люди уявляли себе Наполеонами, Сталінами, Ленінами та іншими відомими історичними персонажами. Такі випадки рекомендують лікувати в стаціонарі і не лишати пацієнта наодинці. Що може з такими синдромом вчинити людина наділена владою прогнозувати досить складно, адже фантазія не має меж. Та фантазувати нам і не довелось. Федорук, що уявляє себе Путіним і якому вигідно зірвати вибори, почав цей процес з Київської області та округу на нараді якого він був присутній. Використовуючи свою «агентурну мережу» Федорук здобув печатки з надписом «ВИБУВ», що лишились з парламентських виборів 2012 року та роздав головам дільниць всього округу з проханням проштампувати бюлетені навпроти прізвища Симоненко, який заявив, що знявся з виборчих перегонів. Але строк подачі заяви про зняття з виборів вже вийшов тому він має бути в списках без помітки «ВИБУВ», а будь які штампи є псуванням бюлетенів і є приводом для визнаванням виборів недійсними.  Дякувати Богу в комісіях сидять розумні люди, що знають закони і які вчасно з орієнтувалися в ситуації та зірвали підступний план Путіна-Федорука по зриву виборів та дестабілізації ситуації в регіоні. Але уявіть який би це був прецедент для всього світу, що вибори в цілому регіоні є недійсними. а в умовах коли країна в стані громадянської війни, це була б катастрофа, нас врятував лише громадський контроль та пильність членів дільничних комісій.

Подібні випадки дають надію, що якою б не була влада, громадська свідомість та суспільний контроль здатен побороти будь-які спроби забрати в нас нашу державу. Колись українці перемогли Радянський союз і стали незалежними, пізніше ми скинули диктатора і стали вільними, ми  відчув свободу і вже ніякі Путіни-Федоруки не здатні в нас її забрати.

fedor2

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.