В мене любі читиачі одне лише запитання .....

22 травня 2014, 20:46
Власник сторінки
0
38

новости

В мене любі читиачі одне лише запитання, коли ця безглузда війна припинеться, та коли чекати в містах України спокою та миру?

 

Кваплюся вам повідомити що сьогодні рано в ранці о 4 годині, почалися несподіванно розгортатися події. На бувалому заводі НПЗ, що у місті  Лисичанську невідомий воєнний підрозділ почав захоплювати прохідну та не давати змоги людям тим , хто там працював, вийти з приміщення прозхідної, почалася кривава бійня, декіляка людей поранено, а 1 людина вбита, далі підемо, на Лисичанському заводі склопластик "Пролєтарій" ці ж підрозділи захопили приміщення та погрозами до людей стали стріляти у повітря, але не просто робити попереджувальні постріли а став цією зброєю гратися , як з іграшкою, та невимушено стрілявши , зачепив двох людей насмерть та декілька ранені, жа ж далі підемо на філіалі заводу склопластик "Пролєтарій" фасувальному цеху на той же самій прохідний трапилась такаж сама історія, усі міські лікарні з рання були переповнені пораненими.

Наш кореспондент виїжджаючи з  Сєвєродонецька не маючи змоги зробити проїзд маршрутними таксі(маршрутками) мав змогу добратися до Лисичанська с початку на таксі за 10 грн, а потім на транспорті, що силовики розгортали у зворотньому напряму, доречі об 13,45 мост що є через  р. Сіверськи Дінець там де ж/д станція Лисичанськ, збудовані за допомогою величезних шин, блок пости на самісінькому мості, а також були спеціально пригнані КРАЗи знапоненим грузом. Наш кореспондент поспілкувався як з звичайними громадянами та й силовикаи. Громадскість говорить, що уся ця маячня тільки  загострює становище, та не дає Україні повного контролю над ситуацією. Що до  силовіків в мене відбирає дар мови. Це неохайні чолов`яги сотють за барикадами та висловлюють уголос якісь несентнеці, а також наш кориспондент поачив розборки між громадськістю та силовиком, це повірте не з приємних кадрів. На теперішній час силовикам , підвозять харчі та питну воду, сіль, ну все що необхідно для життя на посту і це все роблять звичані громадяни, котрі підтримали їх ідею. а яка в них ідея. нажаль нашому кориспонденту не надали повної інформації. 

Сьогодні крім цих ситуацій на Лисичанських шахтах було захоплено преміщщення, силовики захопили їх  та утримували поки їх вимогу не буде задоволено, тобто надати приміщення для сладу боєприпасів.

У самих же містах Лисичанськ, Сєверодонецьк, Привілля ,Рубіжне заняття буди терміново припинені до не визначеного часу. Професійні заклади сьогодні вчилися такі як Музичне училище ім. С .С Прокоф’єва , що у Сєверодонецьку за неповним робочім часом. Сьогодні можна бачити те що усі міста «промислового трикутника» ніби то вимерли. Люди жартома посміхаючись бояться виходити з дому, магазини зачинені ,лише працюють на повну міць  супер маркети та гіпермаркети міст. На касах повно людей, вони «гребуть» харчі  незнаючи міри, скуповують майже все. Ситуація в «промисловому трикутнику» все набирає обертів.

Силовики контролюють майже всі сфери діяльності міст, і це призводить  у громадськості певні  незручності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.