Фарисеї і маніпулятори разом.

17 травня 2014, 13:55
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
2
33

А скільки таких шоу! Чи не краще було потратити стотисячні витрати на благодійництво чи на армію?. Та для добрих справ Тимошенко - «бомж».

Тільки Савік Шустер міг зманіпулювати телешоу, подібне вчорашньому. Навіщо було збирати масовку у Львові, Харкові, Рівному, Херсоні, Білій Церкві, щоб задати заготовлені питання? Кого ви хочете обдурити? Народ? Так він вже навчивсь відрізняти щирість від фарисейства. Прикро, що найпровокативніше питання почули з міста Лева, яке в 2012 спонукало Ліну Костенко відмовитися від публічного виступу в «політичному болоті». Не думаю, що Порошенко піде на провокацію Тимошенко - зустрітися на телешоу в першому турі. Чому це тільки з нею? А не з Ляшком, Рабіновичем, Тягнибоком, Шкіряком, Ярошем?... Чим вона краща? Локшиною на наші вуха? В другому турі й подебатують...

Почувши відповіді Тимошенко на запитання жінки з Білої Церкви, в мене виникло бажання задати Юлі і Савіку питання – скільки коштів витратила «Газова принцеса» на трьохгодинний піар на «Шустер – Live» з масовкою в п’яти містах? А скільки таких шоу! Чи не краще було потратити стотисячні витрати на благодійництво чи на армію?. Та для добрих справ вона - «бомж».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.