Запрошую переглянути зборище... юд

15 травня 2014, 00:34
Власник сторінки
Журналіст, письменник
6
228

Кремлю пора вводити орден Брехуна. Отримавши його, шеф ГРТ К. Ернст передумав би стрілятися...

Що таке зборище юд?

Це коли в Кремлі для нагородження за висвітлення окупації Криму Путін збирає нагороджених ним журналістів. Російська преса повідомила: таких виявилося аж триста. Був виданий секретний указ глави держави. Його ніде не публікували, видали, і в сейф…

Як не намагаються представники ряду останніх в РФ незалежних ЗМІ (решту влада вже розтоптала) виявити ці імена, поки що нічого не вдається.

Але як стало відомо, вчора, 14 травня, відбулося вручення нагород керівникам ЗМІ. Хтось із-під поли зробив декілька знімків на цьому хуралі. Я їх позичив для вас, друзі.

Ось ця маленька баришня в центрі з путінською бляшкою на грудях – Маргарита Сімоньян – головний редактор цілодобового англомовного телеканалу Russia Today, а також головний редактор міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня». Та, хто повсякчас суперничає з відомим творцем фейкових кремлівновин Дмитром Кисельовим. Хто кого перебріхує – важко скзати. В цьому вже переконався весь світ. Навіть Барак Обама якось навіть сказав, що рівень фейку з російських новин найгидкіший у світі.

А цей чоловік із немитим волоссям – шеф ОРТ Костянтин Ернст. Перед цим він на тривалий час кудись був зник. Москвою поповзли чорні чутки, що начебто… застрелився. Але, як бачимо, живий. Але аж надто зіжмаканий, ніби щойно вибрався з чулану. Прибіг за орденом немовби з довгочасного запою вискочив – мені особисто чимсь нагадує образ одного з самопроголошених вождів якоїсь там урюпінсько-водкінської провінції. Чи не так?

Те, що указ про нагородження секретний, погодьтесь, багато про що свідчить. Зокрема, про те, що це якась абсолютна нісенітниця. Тому, що за об'єктивність журналістів не відзначають, позаяк відображати її це нібито священний обов’язок медіа фахівців. Значить удостоюють за щось інше. Але нам добре відомо, що якраз нагородили за брехню, за пропагандистське гавкання. Запитується, чому б Кремлю тоді не ввести спеціальні ордени: Брехуна першого, другого, третього ступеня? Це, принаймні. Було б справедливо…

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.