Чому я голосую за юлію тимошенко

06 травня 2014, 20:39
Власник сторінки
19
338

7 пунктів, чому я голосую за ТИМОШЕНКО

ПУНКТ 1. За тиждень до арешту, Юлія Володимирівна зняла відео, в якому говорить, що планується її арешт, але вона не збирається нікуди тікати, а просто виконає свій обов'язок. Може не вірила, що можна відсидіти за те, що зробила добро для народу? За те, що підписала документ який вимушена була підписати для країни ?!!!  Важка хвороба, приховані камери і всеможливі приниження.... Але вона не зламалась, витримала все. Чи кожен на таке здатен? Чи готовий хтось з нас відсидіти за те, що зробив корисне для народу, а не для себе ?!!!
 
ПУНКТ 2.
Банда Януковича-Путіна, посадила в тюрму саме Юлію Тимошенко, а не когось іншого, тому, що саме вона була найзапеклішим їхнім ворогом. Ніхто з політиків, нинішніх кандидатів  у президенти не потрапив до в`язниці, тому, що реально не боролись із цією Бандою так як Юлія. Не являлись вони ральною загрозою для імперії Януковича-Путіна. То чи не зараз саме Юлія може поєднати приємне з корисним і помститись Банді і за себе і за Народ !!!
 
ПУНКТ 3. Цей пункт, є одним із найважливіших, на який слід зважати, обираючи Президента. Банда дуже активно, протягом 4-ох років шукала реальні зачіпки, за які можна було б дискредитувати Тимошенко. І, що ?!!! Не знайшли ?!!! Та на багатьох з нас можна знайти, а на Юлію не знайшли. Я вірю в факти, а ВИ ?
 
ПУНКТ 4. Хто з сьогоднішніх кандидатів у Президенти має більший політичний досвід від ЮВТ ?!!!
 
ПУНКТ 5. Найвищого рейтингу Тимошенко Ю.В. досягла під час свого прем'єрства, а не популізму, перебуваючи в опозиції. Кому, ще таке вдалось ?!!!
 
ПУНКТ 6. Вона не олігарх, не має багатомільярдного бізнесу, і відповідно не є залежною ні від олігархів, які приводять Президента до влади, ні від Москви.
 
ПУНКТ 7. Ніхто із кандидатів не має такого авторитету на міжнародному рівні як Юлія Тимошенко - партія "Батьківщина" входить у найбільшу і найвпливовішу партію Європи "Європейську народну партію".

Робіть висновки Колеги. Я зробив.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.