Бандити проти Майдану. Хто - кого?

05 травня 2014, 20:34
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
2
71

Якщо Євромайдан не стане всеукраїнським, то й на цей раз його здобутками скористаються українська мафія та російські шовіністи.

Не секрет, що країною керують бандити-корупціонери, які окупували владу, тіньовий бізнес, суди, прокуратуру, правоохоронні органи, митницю, податкову, ректорат учбових закладів, металобази, енергосистеми, газопроводи, нафтові свердловини, надра,... Це стало можливим, бо Верховна  Рада, зібрана з депутатів антинародних партій, роками обманює народ, самообирається, маніпулює, розставляє бандитів в Адміністрацію, Уряд та на всі «хлібні» місця.

 Чи може ця корумпована рать погодитися з вимогами Майдану? Ніколи. Їм не потрібні люстрація, антикорупційні закони, правова судова система, чесність і патріотизм  в правоохоронних органах,... Та й євроїінтеграції бояться, як чорт ладану.

Народ це розуміє, тому й вийшов на Майдан, щоб покінчити з кримінальним кублом. Розворушили це кубло, налякали та не побороли. Бандократія оговталась та розпочала шалений наступ на здобутки Євромайдану. Все повторяється, як і після Майдану-2004, тільки  більш цинічними і кровавими методами. Провладна банда і пригодована челядь розпочала громадянську війну з народом за збереження своїх тіньових доходів та всього награбованого, залучаючи під свої знамена все нелюдське, корисливе, підле, частка якого є в кожному суспільстві.  Кремль повністю задовольняє громадське протистояння, яким Путін скористається для здійснення свого сценарію - розколу України. Військова підтримка Росії в різних формах  українській мафії забезпечена. Та, як бачимо, - і навпакиІ

Ситуація  ускладнилася тим, що Путін, ненавидівший Майдан-2004 та українця-патріота Ющенка, задоволено потирав ладоні, маючи двох рівноцінних, підконтрольних кандидатів в президенти – Тимошенко і Януковича. Янукович погорів на  золотих батонах та донецьких бандитах у владі, а рейтингу Газовій Принцесі не допомогло зрежисероване Путіним її перебування  у харківській лікарні під наглядом німецьких «фахівців», любязно делегованих фрау Меркель. Та народ за десять років прозрів настільки, що фарисейство політиків вже розпізнає по словоблуддю, зачісці, хижому погляді. І знову  інтереси української мафії співпали з кремлівською – не допустити обрання президентом представника народу. Якими методами це відбудеться – невдовзі дізнаємося.

То хто кого? Питання гамлетовське. Якщо Євромайдан не стане всеукраїнським, то й на цей раз його здобутками скористаються українська мафія та російські шовіністи.

До речі. Не шукайте винних у цьому безладі персонально. Винні всі ми, бо починаючи з 2006 року на всіх виборах три чверті бюлетенів вкидали за три антинкародні, мафіозні зібрання – «Батьківщину» (БЮТ), Партію регіонів та КПУ. Довкидались на свою голову!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.