ЛИСТІВКА-ЗВЕРНЕННЯ до ВСЬОГО НАРОДУ УКРАЇНИ по ОБИДВІ СТОРОНИ БАРИКАД

04 травня 2014, 16:39
Власник сторінки
0
73

ЛИСТІВКА-ЗВЕРНЕННЯ до ВСЬОГО НАРОДУ УКРАЇНИ по ОБИДВІ СТОРОНИ БАРИКАД

Сепаратизм на Україні давно перегнув палицю і давно вже не під контролем Кремля плодиться. Саме в.о. фінансують безлад в країні. Ні "анти", ні ми не хочемо цього тимчасового уряду, який грає подвійну гру. Ніхто не хоче ні провокацій, ні останків гарматного м"яса, яке колись було людьми. Ніхто не хоче в країні сутичок – у кожного діти, молоді сім’ї, родичі. Ми лишаємо сиротами дітей, жінок вдовами по обидва боки. Серед ментів мало стало міліції, серед солдатів – не зрозуміло що. Ніхто не хоче, щоб невідомо хто повзав по країні і дробив її на дрібні шматки. Тому давно вже пропоную шукати компроміси - або ми всі тоді самовбивці! У нас є два спільних вороги – уряд, який не виконує зобов’язань та путіновські дизентерійники. Давайте думати як очистити країну разом від свідомого зомбування мас і непрошених гостей. Най у нас і барикади лишаться різними. Але це наша країна. Невже не шкода віддати її ворогам перетворюючи себе в майбутній секонд-хенд? (с)

Сепаратизм на Украине давно перегнул палку и давно не контролируется Кремлём. Ведь и.о. власть финансирует беспредел в стране. Не «анти», не мы не хотим этого временного правительства, которое играет двойную игру с народом. Никто не хочет провокаций, не остатков пушечного мяса, которое недавно было живыми людьми. Никто не хочет в стране кровавых драк – у каждого из нас молодые семьи и дети. Нас подставляют, и мы оставляем своих жен вдовами, а детей сиротами с обеих сторон. Никто не хочет, чтобы неизвестно кто ползал по нашей стране и кромсал её на мелкие части. Потому и предлагаю искать компромиссы – иначе мы все самоубийцы! У нас есть два общих врага – власть, которая игнорирует обязанности и путиновские дизентерийщики. Давайте подумаем вместе, как нам очистить страну от зомбирования масс и непрошеных гостей. Пусть и баррикады у нас останутся разными. Но это наша страна. Неужели не жаль ее отдавать врагу, превращая себя в будущий секонд-хенд? (с)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.