Хроніки мережевого психозу.

03 травня 2014, 18:40
Власник сторінки
2
30

Почали ширитись панічні заклики - "вибори в один тур, інакше країні прийде кінець, прийде Путін, всіх порішить".

Включаємо логіку:
- ви серйозно вірите, що вибори в один тур змусять Путіна забоятися і відступити? Дзуськи. Він відступить в наступних випадках: а) військова відсіч; б) удушення його економіки західними санкціями; в) упевненість Путіна в тому, що Україна під повним його контролем. Вибори в один тур НЕ впливають на перші два фактори, а на третій - впливають. Бо якщо під час цього "одного туру" приходить до влади залежний від нього кандидат, його мета досягнута.

- ви серйозно вірите, що вибори в один тур приведуть до влади кандидата, якого підтримує вся Україна? Дзуськи. Вибори в один тур приводять до влади кандидата, який не має власного електората, а тільки ситуативну масу виборців, заляканих, або просто куплених за гречку. Саме таким чином, в один тур, прийшов до влади в Києві Л. Черновецький, який був ставлеником Партії Регіонів. А тепер дивимось на попередню тезу, і думаємо.

- виходячи з того, що більше за всіх за "вибори в один тур як сильномогуче закляття, яке зв'яже Путіна" вистрибує Порошенко, є два очевидних висновки: а) Порошенко знає, що в результаті таких виборів до влади прийде кандидат, який "влаштує" Путіна, і він тут же зупиниться; б) Порошенко знає, що електорат цього кандидата виключно ситуативний, як і у Черновецького.

Решту додумайте самі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.