Кремль придумав Третій Майдан

30 квітня 2014, 20:20
Власник сторінки
1
50

В Москві вирішили розхитати ситуацію в Україні через своїх диверсантів замаскованих під українських націоналістів, які бунтуватимуть проти "бездіяльності влади"

Вчорашні події на Майдані - бійка між самообороною та псевдонаціоналістами, які крокували до Верховної ради, щоб висловити своє незадоволення бездіяльністю влади щодо сепаратистських бунтів на Донбасі - показали, що в Україні "п'ята колона" діє не тільки в обличчі ПР. Зрештою, заступник секретаря РНБО Вікторя Сюмар зразу заявила, що за цією "смолоскипною хододю" стоїть Росія. Однак, головною метою цього заходу вона назвала створення картинки "розгулу фашизму" для російських ЗМІ. Утім, здається, що все набагато глибше.

Цікаво, що від 28 квітня з'явився сайт під красномовною назвою Третій майдан(до речі, сайт цей російською мовою і є поки сайтом одного автора). Суть посилів цього сайту, що Україні негайно потрібний новий Майдан, адже, нинішня влада не може упоратися з ситуацією. Звідки, взяти інших людей для "перезавантаження" сайт не пояснює, утім, судячи з публікацій, це й не головне - головне вже зараз всіх відправити у відставку.

При всіх претензіях до нинішньої влади, давайте спробуємо собі уявити, що зараз Україна хоча б на кілька днів лишається без в.о. Президента, без прем'єра, без спікера ВР, без силовиків, без губернаторів і так далі. Кращого подарунку Путіну годі собі й уявити. Утім, мабуть на це він і не розраховує, а от створити "другий фронт" Турчинову прямо в Києві та Львові - це більш реалістичний варіант.  

До речі, подібна технологія була застосована Льовочкіним на Майдані, коли там створювався "Майдан без політиків". На щастя, тоді Майдан розколоти не вдалося. Але та сама технологія впроваджується й зараз. І залишається сподіватися, що демократичні політики, які зараз виступають критиками влади не поведуться на цю технологію Кремля заради реалізації своїх амбіцій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.