Довірені особи Тимошенко поширюють чорнуху

28 квітня 2014, 17:14
Власник сторінки
17
431
Довірені особи Тимошенко поширюють чорнуху

Що це - вказівка штабу кандидата в Президенти чи приватна ініціатива?

 
Всі ми пам'ятаємо війну Ющенка та Тимошенко з взаємними публічними образами, загравання та підспівування тодішньої української прем’єрки хамським жартам Путіна. Чи принижували ці вчинки країну? Безумовно. Чи стало це публічне і брудне протистояння одним з трамплінів для приходу до влади Сім'ї, узурпації влади та обкрадання всіх українців? Так, стало
 
Минуло не так багато часу, і вся країна пройшла великий еволюційний шлях, шлях національної ідентичності, самоорганізації, жертовноі звитяги і готовності померти за свободу Батьківщини. Але не за партії – “Свободу” та “Батьківщину”, а за свою країну і майбутнє своїх дітей. Чи змінились ми? Так, достатньо згадати випадок, коли кортеж Тимошенко та Яценюка зупинили в Борисполі активісти одразу після звільнення Тимошенко, зробили їм зауваження і дали настанову - пам’ятати хто переміг тирана, і хто помирав під кулями. Чи змінились політики?
 
На вибори Президента маємо рекордну кількість кандидатів, за всю історію. Не маємо лише одного - єдності демократичних сил. На щастя, на цих виборах гарантовано переможе кандидат від демократичних сил. На жаль, маємо те, чого боялись і попереджали лідери громадської думки ще до Євромайдану - відсутність єдиного кандидата від опозиції. Тоді тотальне взаємопоборювання з поливанням бруду могло привести до влади Януковича на другий термін. Сьогодні – до того, що “регіонали” уже найближчим часом можуть взяти реванш
 
І ось, бруд полився... І найбільша біль від того бруду, коли проти тебе працюють соратники. 
 
Що ж моделюють команди кандидатів в Президенти? Щоб зрозуміти справжню сутність нечесної конкуренції, слід звернути увагу не на центральні ЗМІ та ток-шоу, де самі кандидати поки що не дозволяють собі відвертої ворожнечі, щоб не викликати у людей відчуття дежавю епохи Ющенко-Тимошенко, а на команди кандидатів в регіонах. 
 
Отже першою областю в списку на сайті ЦВК, після анексії Криму йде Вінницька область. Знайшовши прізвища офіційних довірених осіб Тимошенко по області, ми відшукали декілька з них в соціальних мережах.
 
Щоб зайвий раз не трамвувати психіку читачів та з моральних мотивів в даній публікації вибрані самі безневинні скріншоти з сторінок політиків.
 
Отже зустрічайте - Сергій Откаленко на власній сторінці в соціальній мережі facebook розповсюджує різноманітну та неприкриту “чорнуху”, спрямовану проти Порошенка. Ми намагались розібратись, що це - приватна ініціатива, спроба вислужитись, чи це якийсь негласний циркуляр центрального штабу Тимошенко.

 


Невеличкий аналіз приводить нас на одну з спільнот соцмережі за промовистою назвою. Ця ж сторінка постійно фігурує, як реклама (оплочена "кимось" реклама на фб).
 

Серед самих активних юзерів та коментаторів довіреної особи виявились Костянтин Кармалюк (скріншоти з його сторінки не піддаються аналізу та просто здоровому глузду,тому безневинних публікацій ми там не знайшли, за цікавості, решту ви можете переглянути самі) та Владислав Рой. 
 



І перший, і другий являються не мало, не багато - заступниками керівника обласного осередку партії “Батьківщина”, та приймають активну участь в штабній роботі. 
 
От і вся конкуренція програм, команд та нових облич в українській політиці.
 
Не відстають від соратників по Майдану і вінницькі свободівці,теж зами обласних осередків: пан Барцьось та Марійчак. Окремі фрази, які дозволяють собі бютівці та свободівці в  коментарах е витримає не один папір. Щодо підтвердження даної інформації, ви можете знайти їх в соціальних мережах, звісно якщо встигнете, до того моменту, коли фігуранти їх по видаляють.
 



Підводячи підсумки, можна сказати, що найрозумнішою в цій ситуації повела себе керівник обласної організації “Батьківщини” Людмила Щербаківська, яка напередодні зняла з себе повноваження керівника штабу Тимошенко та пішла працювати заступником губернатора. Хоча можливо це вимога київського керівницта після публічної критики її ж колег? http://ord-02.com/novosti-ukrainy/item/34214-politichna-iuda-scherbakivska-z-vinnitskoyi-batkivschini-prodalasya-partiyi-regioniv
 
Що таке Україна - це свобода, самопожертва, милосердя, Небесна Сотня. Що таке українська політика - зрада, блюзнірство, прагматизм і великі легкі політичні гроші. На жаль




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,Турчинов,Арсений Яценюк,ВО Свобода,Порошенко,ЦВК,тимошенко,Вінницька область,Юлія Тимошенко,Вінниця,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.