Вороги боялись Дорошенка, як Путін – Порошенка.

21 квітня 2014, 09:25
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
1
77

Останні розмови мене вразили. Переконували, що всі наші негаразди від тупості українців, які не здатні обрати нормального президента

 «Ой, на горі та й женці жнуть. А попід горою, яром долиною, козаки йдуть. Попереду – Дорошенко»... Мудра пісня. Женці жнуть, бо козаки від ворогів їх обороняють... Того ж  хочемо й ми.

Розмовляю з мешканцями Москви і Новоросійська. Запитання стандартні. Чи платять мені пенсію, чому росіян не пускають до України, чому зневажають російськомовних, чому відключили російські телеканали, чому бандерівці безчинствують у Києві, чому бойовики Правого сектору тероризують мешканців Сходу, чи варто брати санаторну путівку в Саки. Найцікавіше, що мої відповіді їм не потрібні. Вони вже знають – чому. Отака сила путінської пропаганди.

Останні розмови мене вразили. Переконували, що всі наші негаразди від тупості українців, які не здатні обрати нормального президента. Прикро, що і на цей раз ми, вірогідно, оберемо найгіршого - олігарха Порошенка.  Тимошенко хоч і називає Путіна ворогом №1, та все ж краще обрати її...  Отакий результат путінсько-кисельовського зомбування свідомості росіян від Москви до самих до окраїн...

Цікавилися, за кого я голосуватиму. Відповів, що в першому турі за Ольгу Богомолець, а в другому – за Порошенка. «А чому?». - «А чому росіяни настількі тупі, що підтримують екс-кадебіста і шовініста Путіна, мов північнокорейці Кім Чен Ина?»... Відключають слухавку.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.