Опитування «ТЕЛЕКАНАЛУ 100 – ТЕЛЕКАНАЛУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ»

14 квітня 2014, 16:53
Власник сторінки
0
120

Щодня «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» в прямому ефірі проводить опитування в соціальних мережах аби дізнатися думку кожного українця. Наступне питання для глядачів від телеканалу 100 було таким: Який союз потрібен Україні?

35.9 %  проголосували за  Євросоюз,  46.7%  впевнені, що в даний момент Україна повинна йти все таки до Митного Союзу, 17.4 %  глядачів не підтримали жодного союзу. Більш активнішим в голосуванні був Схід. Думки глядацької аудиторії розійшлися поглядах на поставлене запитання. Проте більшість активних глядачів як бачимо по результатах голосування все таки за Митний Союз.

Гостя студії Ганна Кузьмінчук медик-волонтер євро майдану  схиляється до Євросоюзу проте впевнена, що зараз Україні потрібно  спробувати самостійно витягнути себе з кризи, щоби бути на рівні з тими країнами , які на даний час входять до Євросоюзу.

Глядачі, які телефонували в студію по-різному висловлювали свої погляди. Одні вважають, що нам не потрібно нікуди йти і розвивати свою державу власними силами. Наприклад глядач Ігор, який телефонував через скайп зв язок з Донецької області  запевнив, що Україна знаходиться в вигідному геополітичному розташуванні і може використати це становище, як для Росії так і для Євросоюзу. Запевнив, що з правильними політиками і їхніми діями Україна зможе без обох Союзів. І в першу чергу потрібно провести економічні реформи всередині країни і гроші українських олігархів змусити працювати не за кордоном, а у власній країні.

Раїса,яка поспілкувалась в прямому ефірі за допомогою скайп зв язку запевнила, що потрібно йти тільки в Митний Союз. Адже з Росією ми рідні. В нас спільне коріння, одна релігія, одна історія. І зараз така складна ситуація в нашій країні  тільки через те, що ми хочемо відділитися від Росії,  хоча ми одне ціле.

Глядачка Наталя з  Тернополя впевнена, що нам треба все таки  позаблоковий статус. Тому що Україна вже не зможе налаштувати такі стосунки з Росією, які були буквально нещодавно. І говорить про те,що  в таке складне становище яке є зараз,  нас поставила як Росія так і Євросоюз.

Віктор з Харкова вважає, що зараз країна знаходиться в такій ситуація, що немає часу думати про Союзи. Політики ,які прийшли  до влади в першу чергу повинні вислухати чого все таки  хочуть люди,  а потім вже щось вирішувати.

Музиканти групи Лабіринт 02  гості прямого ефіру телеканалу 100  на запитання, який союз нам потрібен відповіли : « Нам потрібен мир!».

«ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ»  працює в прямому ефірі, а це означає що кожен може зателефонувати, зв язатися по скайпу чи висловити свою точку зору в соціальних мережах. Кожну годину гостями студії стають громадські лідери, впливові політики та відомі митці. «Телеканал 100» - це народний контроль у прямому ефірі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.